sve ljepša i ljepša!

Splitska dizajnerica u mini haljini cvjetnog uzorka istaknula je bujni dekolte i utrenirane noge

Anamarija Asanović Anamarija Asanović Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Anamarija Asanović Anamarija Asanović Anamarija Asanović Anamarija Asanović Aljoša i Anamarija Asanović - 3 Anamarija Asanović - 1 Anamarija Asanović - 2 Anamarija Asanović Anamarija Asanović Anamarija Asanović +13 Anamarija Asanović Galerija

Anamarija Asanović otputovala je na odmor u Tursku, a od tamo dijeli mnoštvo fotografija na kojima pokazuje kako se provodi.

Anamarija Asanović vidno uživa u Turskoj, odakle dijeli mnoštvo fotografija sa svojim pratiteljima te im pokazuje kako provodi vrijeme i što ju je to najviše privuklo.

Pogledaj i ovo Anamarija Asanović Velika fotogalerija! Posljednja sunčana subota izmamila je brojne poznate u centar metropole, neka lica na zagrebačkoj špici nismo očekivali!

Na svojem profilu objavila je fotku u crvenoj haljinici za večernji izlazak te je istaknula svoje vitke noge i zanosnu figuru, a njezini fanovi nisu je poštedjeli od komplimenata te su joj pisali:

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anamarija Asanovic (@aanamarijaa)

"Krasna si", "Super ti stoji crvena", "Ljepotice", "Uživaš nam", "Prelijepa si Anamarija".

No, nije nas poštedjela ni onih izazovnih fotografija u bikiniju, pa je tako objavila fotku u dvodijelnom crnom badiću i impresionirala svoje obožavatelje.

Objavu joj je prva komentirala pjevačica Nina Badrić, koja joj je uputila pregršt emotikona gorućih vatrica, a ovo nije preskočila ni Gianna Apostolski, koja joj je poručila isto što i Nina.

A najviše od svega u Turskoj ju je oduševila hrana, pa je podijelila fotku na kojoj sjedi za stolom prepunim raznovrsnih specijaliteta i ispija popularni čaj te dodala:

"Turski doručak".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anamarija Asanovic (@aanamarijaa)

Inače, Anamarija je prošle godine proslavila desetu obljetnicu svojeg rada i tim je povodom za IN Magazin priznala da se o sebi svega naslušala tijekom tog razdoblja, pa i toga da je uspjela samo zbog svojeg prezimena, a zapravo se na svojim počecima nije ni predstavljala pod njim.

"Na svim tim natjecanjima su čak zbog prezimena uveli šifre za natjecatelje da ne bi ispalo da mi je otac nešto namjestio. Uglavnom, u Zagrebu su uvijek bile šifre pod kojima smo se mi dizajneri natjecali. To u biti nitko ne zna, bila sam jedanput 'puž u kućici', u tom stilu je bilo'', izjavila je.

Osim Anamarije, Aljoša ima i sina Antonija, koji je njegova slika i prilika, a također je i nogometaš.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Matija Cvek i Marija Šerifović Matija Cvek Matija Cvek Matija Cvek +6 Matija Cvek - 2 Celebrity Matija Cvek objavio fotografiju s pjevačicom koju regija obožava i sve iznenadio: "Zbližili smo se..."

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput +26 Maja Šuput Celebrity Šuput objavila seksi fotke s mužem Nenadom, na jednoj se strastveno ljube: ''Mi kad mislimo da nas nitko ne gleda!''
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene