Najvažniji trenutak!

Naomi Campbell podijelila preslatke prizore i sve rastopila, buran život ostavila je iza sebe, a imala je i najbolji razlog!

Naomi Campbell Naomi Campbell Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Naomi Campbell Naomi Campbell Naomi Campbell Naomi Campbell Naomi Campbell Naomi Campbell +0 Naomi Campbell Galerija

Naomi Campbell na Instagram profilu objavila je šetnju sa svojom jednogodišnjom kćerkicom i njezine prve korake.

Britanska manekenka Naomi Campbell na Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj šeta uz jezero sa svojom jednogodišnjom djevojčicom te s pratiteljima podjelila najemotivniji trenutak u životu.

Pogledaj i ovo Ljupka Gojić Mikić era instagrama Može li danas svatko biti model? Influenceri i "nepo bebe" na modnim pistama!

Naime, njezina kćerkica napravila je svoje prve korake:"Moja ljubav, moj otkucaj srca i njezini prvi koraci", napisala je ponosno Naomi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

Campbell ne pokazuje često svoje dijete, a početkom godine pozirala je s njom za naslovnicu časopisa Vogue. Tada je prvi puta progovorila o začeću djeteta i majčinstvu.

"Moja djevojčica nije posvojena. Ona je moje dijete. Na prste jedne ruke mogu izbrojiti koliko je ljudi to znalo. Ona mi je najveći blagoslov i najbolje što mi se dogodilo", ispričala je manekenka za Vogue.

Nakon što je Naomi prošle godine objavila da je postala majka, mnogi su bili iznenađeni. Ranije nije dala naslutiti da očekuje bebu niti itko zna kakav je njezin ljubavni status.

Nagađalo se i da je Naominu kćer rodila surogat-majka, piše The Sun. No Campbell to nikad nije potvrdila niti je otkrila tko je otac djeteta.

1/46 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +41 Maja Šuput Celebrity Majina mala crna haljina pala je u drugi plan pored čizama koje su sve samo ne obične

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham David Beckham David Beckham David Beckham +1 David Beckham Zanimljivosti Ljubimica Davida Beckhama je odrasla: Bivši nogometaš i njegova kći napravili kaos u Italiji!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene