Upoznavanje kroz tanjure

Prvo buđenje u MasterChef vili donijelo i prve ozljede, netko će biti spriječen u pripremanju slasnih zadataka

Jedanaesta epizoda showa \ Jedanaesta epizoda showa \ Nova TV 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jedanaesta epizoda showa \ Jedanaesta epizoda showa \ Jedanaesta epizoda showa \ Jedanaesta epizoda showa \ Jedanaesta epizoda showa \ Jedanaesta epizoda showa \ Jedanaesta epizoda showa \ Jedanaesta epizoda showa \ +0 Jedanaesta epizoda showa \ Galerija

Nakon prvog buđenja u MasterChef vili pred kandidatima je izazovan dan te prvo kuhanje u MasterChef kuhinji.

Kuhanja je danas pošteđen trojac koji je u prošloj emisiji imao najbolja jela u timovima chefova Stjepana Vukadina, Melkiora Bašića i Damira Tomljanovića. Tako će Ema Baniček, Tomislav Marković i Ana Marija Kutleša ostale natjecatelje s galerije gledati kako pripremaju jela i dovikivati im savjete.

Pogledaj i ovo Melkior Bašić, Damir Tomljanović, Stjepan Vukadin Spojio ih je show Pogledajte kako izgledaju privatna druženja omiljenog trojca iz MasterChefa, ne bi vas trebalo iznenaditi gdje su se okupili!

Natjecatelji će morati pripremiti jelo koje najbolje opisuje njihov karakter i pokazati kako vide sami sebe. Uz to će se morati i naći u vodama u kojima se neki baš i ne snalaze najbolje, a netko će zbog ozljede sve morati propustiti. Naime, Marko Krznarić je u vili imao nezgodu, zapeo je nogom za prag te se ozlijedio.

Kako su se u izazovima snašli kandidati i kakva su sve fina jela donosili pred žiri pogledajte već večeras u 21.15

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 2 Petar Grašo Hana Huljić - 3 Jurica i Marija Pirić i Hana Huljić +2 Hana Huljić - 4 Celebrity Grašo se konačno oglasio o vezi s 14 godina mlađom Hanom, nije bio baš previše rječit, ali nešto je ipak otkrio

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Conor McGregor (Foto: Profimedia) Conor McGregor (Foto: Instagram) Dee Devlin i Conor McGregor (Foto: Instagram) Dee Devlin i Conor McGregor (Brian Lawless/Press Association/PIXSELL) +11 Dee Devlin i Conor McGregor (Foto: Instagram) Celebrity Paradirao je ispred nje u boksericama, a ona ga sa smiješkom proučavala, zaboravila je sve sramote koje joj je priuštio?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene