To se zove ljubav?

Paradirao je ispred nje u boksericama, a ona ga sa smiješkom proučavala, zaboravila je sve sramote koje joj je priuštio?

Conor McGregor (Foto: Profimedia) Conor McGregor (Foto: Profimedia) Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Conor McGregor (Foto: Profimedia) Conor McGregor (Foto: Instagram) Dee Devlin i Conor McGregor (Foto: Instagram) Dee Devlin i Conor McGregor (Brian Lawless/Press Association/PIXSELL) Dee Devlin i Conor McGregor (Foto: Instagram) Dee Devlin i Conor McGregor (Foto: Instagram) Dee Devlin i Conor McGregor (Foto: Instagram) Dee Devlin i Conor McGregor (Foto: Instagram) Dee Devlin i Conor McGregor (Foto: Instagram) Dee Devlin i Conor McGregor (Foto: Instagram) +5 Dee Devlin i Conor McGregor (Foto: Instagram) Galerija

Conor McGregor i Dee Devlin snimljeni su na terasi svoje luksuzne vile u Miamiju, a čini se kako ljubav cvjeta nakon svih godina, ali i skandala koje je prouzročio.

Jedan od najpopularnijih i najuspješnijih MMC boraca, 33-godišnji Conor McGregor snimljen je na terasi svoje luksuzne vile u Miamiju, dok mu je društvo pravila 34-godišnja zaručnica Dee Devlin i divila se njegovim razgolićenom i mišićavom tijelu.

Pogledaj i ovo Conor McGregor (Foto: Profimedia) Je li to on? Nestašni Irac: Internetom kruži snimka Conora McGregora u krevetu s djevojkom koja nije njegova Dee

Conor je na sebi imao samo bokserice u kojima se pravio važan i paradirao ispred dobro raspoložene supruge koja ga je promatrala sa smiješkom na licu.

Dee je Conoru od samih početaka karijere najveća podrška i potpora, a uz to mu je dosad oprostila sve skandale koje je prouzročio, a prešla je i preko brojnijh glasina o njegovoj nevjeri, pa čak i preko optužbi jedne samohrane majke da je on otac njezina djeteta.

Oprostila mu je i skandal nakon što je svoje intimne dijelove tijela bez pardona pokazao mladoj oženjenoj ženi koju je sreo ispred ulaza u toalet jednog bara na Korzici. Navodna žrtva tvrdila je kako joj je 33-godišnji Irac pokazao svoj spolni organ, a zatim je izvrijeđao u vidno alkoholiziranom stanju zbog čega se našao i iza rešetaka.

Par je inače u vezi od 2008. godine, a zajedno imaju dvoje djece - sina Conora Juniora i kćer Croiju.

  1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 2 Petar Grašo Hana Huljić - 3 Jurica i Marija Pirić i Hana Huljić +2 Hana Huljić - 4 Celebrity Grašo se konačno oglasio o vezi s 14 godina mlađom Hanom, nije bio baš previše rječit, ali nešto je ipak otkrio

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bregović, Severina, Marina Tucaković (FOTO: Pixell) Jelena Karleuša, Marina Tucaković (FOTO: Instagram) Marina Tucaković (FOTO: Instagram) Marina Tucaković (FOTO: Instagram) +0 Marina Tucaković (FOTO: Pixell) Celebrity Marini Tucaković glazbenici su ostali dužni 90 tisuća eura, najviše joj duguju jedan folk pjevač i pjevačica kojoj je napisala velike hitove

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene