Najzavodljivija žena svijeta

Talijanska seks-bomba san je mnogih muškaraca, a ona ljubi samo jednoga, i to 18 godina mlađeg!

Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) afp 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: Instagram) +6 Monica Bellucci (Foto: Instagram) Galerija

Talijanska diva Monica Bellucci već godinama slovi za jednu od najljepših žena svijeta, a njezin izgled ni najmanje nije izgubio na svojim čarima.

Talijanska glumica i model Monica Bellucci rasna je crnka bujnih atributa koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Prekrasno lice, skladna građa i raskošne obline ovu su damu lasnirali u zvjezdanu orbitu, a ona svakim svojim pojavljivanjem u javnosti dokazuje kako titulu jedne od najljepših žena svijeta itekako zaslužuje. 

Pogledaj i ovo Milla Jovovich (Foto: Profimedia) Zanosna Ukrajinka Slatkica iz nastavka "Plave lagune" i zavodnica iz "Petog elementa" danas ima 44 godine, evo kako izgleda

Danas je Monica najpoznatija kao glumica, no karijeru je započela modelingom. Prvu veliku modnu kampanju snimila je za brend Dolce & Gabbana, a uskoro su njezinu bezvremensku ženstvenost prepoznale i druge dizajnerske kuće pa su poslovne ponude ljepotici pljuštale u krilo. Karizmatična Talijanka nije se dugo zadržala na modnim pistama jer nije mogla odoljeti zovu filmskih setova, pa je napravila profesionalnu tranziciju i postala glumica. 

Monica je svoje najvažnije i najuspješnije filmove snimila početkom 2000-ih, a njezinu ulogu u filmu "Malena" kritičari do danas opisuju kao jednu od najsenzualnijih prikaza žena u povijesti kinematografije. Osim "Malene", Monica se pojavila i u "Draculi", kontroverznom trileru "Irréversible" te "Pasiji" Mela Gibsona. Uz sve to, postala je i najstarija Bondova djevojaka u povijesti. 2015. se okitila tim statusom u 50. godini života. Bila je to finalna potvrda da ova 55-godišnjakinja s godinama samo dobiva na šarmu, a baš ništa ne gubi od svoje zavodljivosti. 

Uvijek je znala kako s dozom provokativnosti, a ipak otmjeno intrigirati javnost golišavim fotkama. 2004. se tako skinula i pozirala gola za Vanity Fair u visokom stadiju trudnoće. Njezin Instagram vrvi seksi fotkama, a ni u šestom desetljeću života Monica se ne libi razgolititi u posebnim prilikama i počastiti svoje fanove pogledom na njezine bujne obline. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️Wishing you all a happy summertime ☀️💦 Photo by @thiemosander for @madamefigarofr Mua @letiziacarnevale Hair @cedrickerguillec Stylist @barbarabaumel Body in silk @alexandrevauthier Production @handk_officiel #monicabelluci#coverstory#madamefigaro#summertime#photographer#thiemosanders#моникабелуччи#swimmingpool#swimwear

Objavu dijeli Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel)

Očekivano, ovoj ljepotici mnogi slavni frajeri nisu mogli odoljeti. Prvi se put udala za fotografa Claudia Carlosa Bassoa 1990., no brak je potrajao samo četiri godine. Dvije godine kasnije Monica je upoznala francuskog glumca Vincenta Cassela za vrijeme snimanja filma "Apartman" 1996., a samo godinu kasnije su se i vjenčali. 

Vincet i Monica bili su par koji je podizao prašinu svojim odnosom. Navodno su živjeli u otvorenom braku koji je dopuštao seksualne odnose s drugim osobama, a glumica je jednom novinarima rekla da ona ne očekuje od svog supruga da joj bude vjeran ako ga ne vidi tri mjeseca.

Zajedno su dobili dvije kćeri. Iako su slovili za jedan od najglamuroznijih europskih glumačkih parova, Monica i Vincent su se rastali nakon 16 godina braka, 2013. godine.

Danas Monica uživa u ljubavnom zagrljaju 36-godišnjeg dečka Nicolasa Lefebvrea od 2017. godine, a sudeći prema njezinu izgledu - nikad nije bila sretnija ni zadovoljnija samom sobom. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene