Što joj se dogodilo?

Misteriozan nestanak princeze: Od 2019. gubi joj se svaki trag, mediji se ne usuđuju ništa pitati, a suprug mudro šuti

Lalla Salma - 4 Lalla Salma - 4 Afp 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Lalla Salma - 1 Lalla Salma - 2 Lalla Salma - 3 Lalla Salma - 4 Lalla Salma - 5 Lalla Salma - 1 Lalla Salma - 2 Lalla Salma - 3 Lalla Salma - 4 Lalla Salma - 5 +6 Lalla Salma (Foto: Getty Images) Galerija

Marokanska princeza Lalla Salma prvi put je nestala iz javnosti 2017. godine, a onda se 2019. pojavila u službenom posjetu samo kako bi dokazala da je živa, no otada joj se gubi svaki trag.

Supruga marokanskog kralja Mohammeda, princeza Lalla Salma, od 2017. godine nije sudjelovala ni u jednoj službenoj dužnosti i pune dvije godine nitko nije znao gdje je, zbog čega su se pojavila razna nagađanja o njezinu nestanku.

Kraljevska obitelj je tabu-tema u marokanskim medijima, pa se tamošnji novinari nisu nikada usuđivali pitati gdje je princeza i zašto je nestala iz javnosti.

Časopis Hola 2018. je pisao kako se razvela od supruga, no palača to nikada nije potvrdila niti opovrgnula.

Nagađalo se i kako je pobjegla u Ameriku ili na grčki otok Keu s mlađom kćeri, princezom Lallom Khadijom, a kružile su i glasine da živi u Rabatu. Ništa od toga nikada nije potvrđeno.

Pričalo se i da je umrla, no to se pokazalo neistinitim kada je iznenadila službenim posjetom onkološkom centru Beni Melal 2019. godine, baš kada su se svjetski mediji počeli naveliko zanimati oko njezina nestanka. Otada joj se ponovno gubi svaki trag, zbog čega je stekla i nadimak "princeza duhova".

 

Inače, princeza Lalla Salma upoznala je marokanskog kralja na jednoj zabavi 1999. godine, a vjenčali su se 2001. Vjenčanje su proslavili javnim raskošnim ceremonijama, čime su prekršili tajnost kraljevskog vjenčanja, koje se do tada poštivalo kao dio marokanske tradicije.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Nora Dominko - 2 Nora Dominko - 3 Nora Dominko - 4 Nora Dominko - 5 +19 Nora Dominko - 10 Celebrity Oglasio se dečko Nore iz "Survivora", evo što nam je rekao o njihovu bolnom gubitku koji ih je shrvao prije godinu dana

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić - 1 Vlaho Arbulić - 2 +23 Vlaho Arbulić - 3 Celebrity Pogledajte kako izgleda stan Vlahe Arbulića i Tatjane Dragović, pažnju kradu luksuzni detalji!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene