Prije je to Charles plaćao

Cifra koju je Meghan potrošila na odjeću za put od tri dana mnoge je šokirala, a ponosno je nosila i jedan poseban detalj!

Meghan Markle Meghan Markle Afp 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle - 6 Meghan Markle - 4 Meghan Markle - 5 Meghan Markle - 3 Meghan Markle - 2 Meghan Markle - 1 Meghan Markle +0 Meghan Markle Galerija

Meghan Markle je u Nozozemskoj blistala u besprijekornim izdanjima, a nosila je odjeću vrijednu više od 38 tisuća funti.

Meghan Markle je za svoje trodnevno putovanje na Igre Invictus u Haag izabrala odjeću vrhunskih dizajnera u vrijednosti od 37.869 funti, a sve je to dodatno začinila i skupocjenim nakitom. 

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle nakon svega... Harry i Meghan mogli bi biti od velike pomoći kraljevskoj obitelji u ovim teškim trenucima, hoće li napraviti taj potez?

40-godišnja vojvotkinja od Sussexa promijenila je sedam trendi kombinacija te pokazala novi nakit, uključujući Cartierovu ogrlicu vrijednu 12.800 funti i kolekciju ružičastih prstenova od 911 funti.
Odabrala je komade neke od svojih omiljenih dizajnera, započevši turneju u odijelu Valentino od 3200 funti, nosila je hlače Max Mara od 329 funti i cipele marki Manolo, Chanel i Aquazurra, ali i sat koji je naslijedila od pokojne princeze Diane.

U vrijeme kada je bila članica britanske kraljevske obitelji trošak Meghanine odjeće za radne angažmane pokrio je princ Charles kroz budžet koji je dodijelio paru, no nakon što su ona i princ Harry odlučili biti financijski neovisni, nije poznato tko plaća račune za Meghaninu odjeću, po kojoj cijeni, dobiva li popuste ili ih možda dobiva potpuno besplatno od dizajnera.

Megahnine kombinacije iz Nizozemske pogledajte u našoj galeriji. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Charlotte, Kate Middleton, princ William i princ George Princeza Charlotte, Kate Middleton, princ William i princ George Princeza Charlotte i Kate Middleton Princeza Charlotte slavi četvrti rođendan - 1 +5 Princeza Charlotte slavi četvrti rođendan - 2 Celebrity Preslatka princeza Charlotte izvela novi nestašni potez koji fotografima nije promaknuo, čini se da joj se baš žurilo!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Domenica Žuvela Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić Mia Dimšić, Hana Huljić i Domenica Žuvela +7 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Celebrity Hana Huljić nakon dugo vremena objavila svoju fotku i pokazala s kim uživa: "Najbolje društvo"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene