pronalazite ga?

Mate Bulić objavio fotografiju iz mladosti dok je igrao nogomet pa pitao fanove mogu li pogoditi gdje je on na slici!

Mate Bulić Mate Bulić Instagram 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Mate Bulić Mate Bulić Mate Bulić Mate Bulić i Vladimir Šeks Mate Bulić i Vladimir Šeks In Magazin: Mate Bulić Veliki povratak Mate Bulića - 1 Veliki povratak Mate Bulića - 2 Veliki povratak Mate Bulića - 6 Veliki povratak Mate Bulića - 7 +6 Veliki povratak Mate Bulića - 8 Galerija

Mate Bulić podijelio je fotografiju iz mladosti dok je trenirao za nogometni klub Boksit i rado se prisjetio tih dana.

Pjevač Mate Bulić podijelo je fotografiju iz 1970. godine kada je trenirao za nogometni klub "Bokit". 

Pogledaj i ovo In Magazin: Mate Bulić - 8 kralj dijaspore Mate Bulić o čežnji za domom nakon više od 40 godina života u Njemačkoj: ''Ja sam ponosan što sam se rodio u Blatnici''

Na zajedničkoj crno-bijeloj fotografiji vesele momčadi napisao je:

"Pogodite koji sam ja. Iz emisije "kucamo na vrata zaboravljenih asova", nogometna ekipa "Boksit" iz Blatnice iz sedamdesetih godina".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mate Bulić (official) (@mate.bulic.sluzbeno)

Njegovi pratitelji odgovarali su mu ispod objave:

"Prvi u redu koji čući", "Prvi u drugom redu s lijeve strane", "Prvi sa liva", "Bravo Mate", "Zemljače naš", "Vratar?".

Mate se nedavno oporavio  od korone zbog koje se našao u ozbiljnim zdravstvenim problemima te se dobro raspoložen pojavio na svečanom otvorenju Pelješkog mosta.

Iza Bulića je težak period, a krajem kolovoza prošle godine obradovao je svoje obožavatelje kada je objavio da se vratio kući nakon nekoliko mjeseci duge borbe s koronavirusom. Pjevač je tada bio vidno smršavio, no sudeći prema najnovijim fotografijama oporavlja se dobro.

Njegov tim se oglasio početkom 2021. godine nakon što je izvijestio javnost da je pjevač završio u bolnici zbog koronavirusa i zamolio sve da ne šire neprovjerene informacije o Matinom stanju nakon što je završio u bolnici.

Mate je u veljači proslavio 65. rođendan, a tada je na profilu na Instagramu podijelio fotografiju sa suprugom Zdravkom koja mu je velika podrška.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Milica Pavlović Milica Pavlović - 1 Milica Pavlović - 6 Milica Pavlović - 3 +25 Milica Pavlović - 3 Celebrity Atraktivna Srpkinja koju regija obožava napravila nešto što dosad nije pa pitala fanove je li previše: "Mislila sam hoću, neću..."

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 6 +25 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 5 Celebrity Franka sve raznježila fotkama Ćorluke i njihova sinčića s ljetovanja, a pridružila im se i njezina zgodna mama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene