''Sama ta ideja...''

Suprugu legendarnog Španjolca rijetko viđamo s njim u javosti, a evo kako je ona objasnila tu svoju odluku

Maria Francisca Perello i Rafael Nadal Maria Francisca Perello i Rafael Nadal Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Maria Xisca Perello Maria Xisca Perello Maria Xisca Perello Maria Xisca Perello Rafael Nadal (Foto: Profimedia) Rafael Nadal i Mery (Foto: Profimedia) Rafael Nadal i Mery (Foto: Profimedia) Rafael Nadal i Mery (Foto: Instagram) +0 Maria Francisca Perello i Rafael Nadal Galerija

Maria Francisca Perello otvoreno je progovorila zbog čega se rijetko pojavljuje na mečevima svog supruga.

Supruga slavnog tenisača Rafaela Nadala, Maria Francisca Perello vrlo rijetko ga dolazi bodriti na mečeve, a sada je za magazin "The Telegraph" otkrila i  pravi razlog tome.

Pogledaj i ovo Shakira i Rafael Nadal - 1 Ma je li moguće? Shakira je tajno ljubila slavnog sportaša dok je bio u vezi s današnjom suprugom, detalji afere izašli na vidjelo?

Maria naime želi sačuvati njihov odnos i ne želi mu remetiti koncentraciju prateći ga svugdje.

"Njemu je potreban prostor tijekom meča, a sama ideja da se motam oko njega čitav dan mi je umarajuća. Osjećala bih se loše, a onda bi on morao brinuti o meni. Ukoliko bih ga pratila svugdje, mislim da bi imali puno povoda za svađu i narušili bi odnos koji trenutno imamo", izjavila je.

Marie je napravila iznimku i pojavila se na ovogodišnjem Wimbledonu, no on se morao povući zbog ozljede, nakon što su liječnici utvrdili kako mu je pukao mišić abdomena.

35-godišnji Nadal i 33-godišnja Maria vjenčali su se 2019., i to nakon 14 godina veze, a iako je ona prva s kojom proslavi svaku svoju pobjedu, izbjegavanje svjetla reflektora i pozornosti joj poprilično dobro ide.

Maria, poznatija kao Xisca, radi u osiguranju i diplomirala je poduzetništvo, a ujedno je i projektna direktorica u Fondaciji Rafa Nadal, koja promovira osobnu i društvenu integraciju i razvoj djece i mladih kroz sport u Španjolskoj i Indiji. Prema pisanju stranih medija, započela je vezu s tenisačem 2005., no poznavali su se mnogo godina ranije.

Vijest o zarukama objavili su u siječnju 2019. godine, a vjenčali su se u listopadu iste godine. Raskošna svadba održana je u dvorcu La Fortaleza na španjolskom otoku Mallorca, na kojem se Nadal rodio, a među 350 gostiju bili su i slavni glumci Tom Hiddleston, Olivia Colman i Hugh Laurie.

Nadal je inače nedavno istaknuo kako može zamisliti sebe u ulozi oca, ali on i supruga čekaju da završi tenisku karijeru kako bi se u potpunosti mogao posvetiti obitelji.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 6 +29 Maja Šuput - 4 Celebrity Maja Šuput našalila se na račun svog sina, kojeg je uhvatila u aktivnosti koju on najviše voli!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Lopud - 3 Lopud - 4 Lopud - 2 Lopud - 1 +13 Lopud Zanimljivosti Pogledajte luksuz u kojem Beckhamovi uživaju na Lopudu, fotografije oduzimaju dah već na prvi pogled!

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene