Tomčić joj upala u snimku!

Šuput otkrila kad se budi radi odlaska na snimanje, a pokazala je i dio atmosfere iz kombija s ostatkom ekipe!

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju članovi žirija Supertalenta Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 Fabijan Pavao Medvešek i Maja Šuput +16 Fabijan Pavao Medvešek i Maja Šuput Galerija

Maja Šuput na Instagram storiju objavila je video dok je sa ostalim članovima žirija putovala na snimanje Supertalenta, a u tome ju je omela Martina Tomčić.

Pjevačica i voditeljica Maja Šuput na svom Instagram storiju podijelila je kako izgleda kad s ostatkom žirija Supertalenta putuje na snimanje. 

Pogledaj i ovo Maja Šuput Kakva fešta! Karaoke, spektakularna torta i životinje: Zavirite na raskošnu proslavu Bloomova rođendana koju je organizirala Šuput!

"Ova vožnja u kombiju izgleda kao da smo bend koji ide na gažu", rekla je Maja dok je snimala, a Martina Tomčić se nadovezala: "Nadrkani bend."

Maja je zatim Martini rekla: "Ljubavi ovo je za followere", pa se Tomčić odmah ispravila: "Živčani bend".

"Idem se prvo posavjetovati smijem li ovo pustiti, javim se ponovno", našalila se Maja.

"Javljam se sada nakon što sam se posavjetovala da smijem, idemo na jedno krasno snimanje koje ćete uskoro gledati na televiziji", poručila je Šuput i u videima objavila da na snimanja kreću već prije 5 ujutro kako bi od 7 bili u pogonu. 

''Evo kad naš glam team ide na snimanje ''Supertalent'', napisala je Maja. 

S njima su u kombiju bili i Davor Bilman te glumac Fabijan Pavao Medvešek, koji će u novoj sezoni Supertalenta biti u žiriju umjesto glumca Janka Popovića Volarića.

Maju na snimanjima posjećuje i sničić Bloom, pa je tako nedavno objavila njegov presladak video s pozornice popularnog showa, a sada su skupa pozirali za stolom žirija.

"Na setu s mamom. Moj jedini i najbolji zlatni gumb", napisala je Šuput u opisu fotki, na kojima je svu pozornost ukrala Bloomova frizura.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Nadal Ivana Nadal Ivana Nadal Ivana Nadal +6 Ivana Nadal Zanimljivosti Argentinska zvijezda iznenadila objavom potpuno gole fotografije na društvenim mrežama: ''Ako želite vidjeti više...''

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Janko Popović Volarić Janko Popović Volarić Janko Popović Volarić Janko Popović Volarić +16 Janko Popović Volarić Zanimljivosti Janko Popović Volarić više ne izgleda ovako: Pustio je kosu i bradu, pogledajte ovu ogromnu transformaciju!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene