Poseban povod

Madonna pozirala za rijetku fotku sa sestrama, malo je reći da uopće ne nalikuju, a ona je opet izazvala zgražanje zbog jedne stvari

Madonna (Foto: AFP) Madonna (Foto: AFP) afp 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Madonna (Foto: AFP) Madonna (Foto: AFP) Madonna (Foto: AFP) Madonna (Foto: AFP) Madonna (Foto: AFP) Madonna i Michael Jackson (Foto: Profimedia) +0 Madonna (Foto: Getty) Galerija

Madonna je rijetko kada viđena u društvu svojih sestara, a čini se da je opet posegnula za nekim zahvatima pomlađivanja.

Pop-kraljica Madonna ni u šezdesetim godinama ne prestaje iznenađivati javnost iz dana u dan, a ništa drugačije nije bilo ni kada je objavila obiteljsku fotografiju na kojoj joj društvo prave tri sestre i otac.

Pogledaj i ovo Madonna nema više zavaravanja Konačno možemo vidjeti kako Madonna izgleda bez filtera i fotošopa, fotografije koje sama objavljuje daleko su od istine!

Obitelj se okupila povodom 90. rođendana njezina oca Silvija Cicconea, a pjevačica je na slavlju održanom u Michiganu pozirala sa svoje tri mlađe sestre. Nije trebalo proći puno vremena da njezini pratitelji na društvenim mrežama ne primijete koliko se razlikuje od 59-godišnje Melanie, 53-godišnje Jennifer i 61-godišnje Paule.

Sestre su rijetko kada na okupu, a još se rjeđe viđaju zajedno u javnosti, stoga je ta fotografija izazvala veliko zanimanje javnosti.

No ono što je ponovno izazvalo zgražanje, ali i zabrinutost Madonninih obožavatelja jest njezino novo lice, koje je očito rezultat brojnih tretmana i zahvata. Da nije riječ samo o filtrima na Instagramu i aplikacijama za uređivanje fotografija, svjedoče i videi koje sama objavljuje na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Inače, Madonna je sretna u ljubavi s mlađahnim dečkom, plesačem Ahlamalikom Williamsom, kojemu je samo 26 godina, i koji se od nje zapravo odvaja u rijetkim trenucima. Čini se da razlika od 37 godina nikome ne smeta, pa tako ni njezinoj djeci, sinu Roccu koji je od Ahlamalika mlađi tek šest godina, te kćeri Lourdes, koja je mlađa dvije godine.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić i njezin partner - 2 +0 Mia Negovetić i njezin partner - 1 inMagazin Mia Negovetić odrasla je i zaljubila se: Prvi put se u javnosti pojavila s dečkom koji joj je velika podrška!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus sedma emisija TLZP - 2 Nives Celzijus sedma emisija TLZP - 1 Nives Celzijus šesta emisija TLZP - 5 +0 Nives Celzijus peta emisija TLZP - 3 Celebrity Nives je možda Egipat zamijenila svojom terasom, ali to ne znači da se i obukla - raskošna figura u prvom planu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene