Njoj nikad dosadno

Ljubila je frajera za kojim su uzdisale žene diljem svijeta, a nakon što ga je prevarila, redala je pripadnice nježnijeg spola

Kristen Stewart (Foto: Getty) Kristen Stewart (Foto: Getty) Getty 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Kristen Stewart (Foto: Getty) Kristen Stewart (Foto: Getty) Kristen Stewart (Foto: Getty) Kristen Stewart i Dylan Meyer (Foto: Profimedia) Kristen Stewart i Dylan Meyer (Foto: Profimedia) Kristen Stewart, Dylan Meyer (Foto: Profimedia) Kristen Stewart (Foto: Getty) Kristen Stewart (Foto: Getty) Kristen Stewart (Foto: Getty) Kristen Stewart i Sara Dinkin (Foto: Profimedia) +14 Kristen Stewart (Foto: AFP) Galerija

Kristen Stewart jedna je od najpoznatijih glumica na svijetu, a često intrigira javnost i svojim privatnim životom.

Biografski film "Spencer" o princezi Diani ovoga tjedna dolazi u hrvatska kina, a svi već mjesecima bruje o genijalnoj ulozi koju je ostvarila 31-godišnja glumica Kristen Stewart. Stewart je, prema mišljenju mnogih, savršeno odglumila Lady Di, a u filmu Pabla Larraina priča prati posljednje dane braka Diane i princa Charlesa.

Pogledaj i ovo Djetinjstvo na filmskim setovima - 1 veliki snovi traže i velika odricanja Djetinjstvo na filmskim setovima: Evo kako izgleda život glumaca koji su startali kao djeca, ne nose se svi s teretom slave jednako uspješno

Kristen Stewart jedna je od najpoznatijih glumica na svijetu, a 2012. godine je bila i najbolje plaćena među kolegicama u Hollywoodu. Za svoje uloge nagrađena je brojnim nagradama, a njezina cijela karijera preokrenula se kada se 2008. godine prvi put pojavila kao Bella Swan u hit-franšizi "Sumrak". Uz kolegu i bivšeg dečka Roberta Pattinsona osvojila je čitav svijet, no to je bio tek početak njezine blistave karijere.

Osim ulogama, često je intrigirala javnost i svojim privatnim životom. Otvoreno je ispričala da je biseksualka. "Nisi zbunjen ako si biseksualan. Barem za mene to nije zbunjujuće, upravo suprotno", rekla je jednom prilikom.

Od 2005. do 2009. godine ljubila je kolegu Michaela Angarana, nakon kojeg je četiri godine bila u vezi s Robertom Pattinsonom. Njihova veza našla se u središtu skandala kada je otkriveno da ga je 2012. godine prevarila s redateljem Rupertom Sandersom. Oboje su priznali aferu, a Sanders, koji je u to vrijeme bio u braku, objavio je javnu ispriku svojoj supruzi.

Kada je prekinula s Pattinsonom, Kristen se našla u zagrljaju Alicije Cargile, nakon koje je jedno vrijeme hodala s manekenkom Stellom Maxwell. Od pretprošle godine u sretnoj je vezi s Dylan Meyer, a djevojke su prije nekoliko tjedana objavile i da su se zaručile. "Vjenčat ćemo se, zbilja ćemo to napraviti! Nadala sam se da će me ona zaprositi, a to je i napravila", ispričala Kristen je u radijskoj emisiji The Howard Stern Show, a fotografi su ih nakon toga snimili kako se u New Yorku drže za ruke.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 8 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 7 +5 Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Maja Šuput i Davor Bilman Celebrity Golišavi outfit Maje Šuput koji će se dugo pamtiti: Strateške dijelove prekrila je samo cvijećem!

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Oleg Tatarynov - 5 Oleg Tatarynov - 8 Oleg Tatarynov - 4 Maja Šuput, Oleg Tatarynov +31 Oleg Tatarynov - 9 Celebrity Šuput vrištala zbog prezgodnog ''rođaka'' koji se okupao pred kamerama: ''Pa daj me nemoj, najseksi nastup koji sam vidjela!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene