Što kažete na ovo?!

Golišavi outfit Maje Šuput koji će se dugo pamtiti: Strateške dijelove prekrila je samo cvijećem!

Maja Šuput - 8 Maja Šuput - 8 Nova TV 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 8 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 7 Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Maja Šuput i Davor Bilman Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Maja Šuput i Davor Bilman Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Maja Šuput i Davor Bilman Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 +0 Maja Šuput - 6 Galerija

Maja Šuput se u drugoj polufinalnoj emisiji showa "Supertalent" pojavila u outfitu o kojem će se sigurno još dugo pričati.

Maja Šuput nas je iz emisije u emisiju showa "Supertalent" ostavljala bez daha svojim modnim kreacijama u kojima se pojavljivala, no u drugoj polufinalnoj epizodi uspjela je nadmašiti samu sebe.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Pogledaj i ovo Ena Nižić, Supertalent - 4 nije ju omeo ni mali pad Haljina ove slatkice oborila je s nogu Martinu i Maju: ''Ja nisam ovakvu vjenčanicu imala!''

Maja je za tu priliku odabrala i više nego odvažno izdanje, u potpunosti prozirnu haljinu, a strateška mjesta prekrila je predimenzioniranim ružičastim cvjetovima koji baš upadaju u oči. 

Maja je ovime još jednom potvrdila da od nje do kraja "Supertalenta" možemo očekivati još puno toga jer baš kada smo pomislili da nas više ne može iznenaditi, uvjerila nas je u suprotno, a njezini obožavatelji s nestrpljenjem iščekuju nova maštovita izdanja u kojima će osvanuti.

Uz Maju u žiriju "Supertalenta" nalaze se i operna pjevačica Martina Tomčić, glumac Janko Popović Volarić te stručnjak za uspješnu komunikaciju i plesač Davor Bilman.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene