Ovo morate pogledati!

Šuput vrištala zbog prezgodnog ''rođaka'' koji se okupao pred kamerama: ''Pa daj me nemoj, najseksi nastup koji sam vidjela!''

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Oleg Tatarynov - 5 Oleg Tatarynov - 8 Oleg Tatarynov - 4 Maja Šuput, Oleg Tatarynov Oleg Tatarynov - 9 Oleg Tatarynov - 3 Oleg Tatarynov - 6 Oleg Tatarynov - 7 Oleg Tatarynov - 10 Oleg Tatarynov - 2 +25 Oleg Tatarynov - 11 Galerija

Spektakularan nastup Olega Tatarynova u drugoj polufinalnoj emisiji showa "Supertalent" digao je žiri i publiku na noge, a najoduševljenija je opet bila Maja Šuput.

Ukrajinac s adresom u Španjolskoj, 32-godišnji Oleg Tatarynov, uzbudljivom akrobacijskom točkom u zraku zadivio je žiri na audiciji za "Supertalent", a u polufinalu je napravio pravi show.

Pogledaj i ovo Oleg Tatarynov - 12 ''Frajer je čudo!'' Mišićavi Ukrajinac zaludio je Hrvatice, neki muževi poduzeli su drastične korake: "Meni čudno što joj je, tri minute ništa ne priča"

"Bio sam malo nervozan, ipak sam bio u najvećem showu u Hrvatskoj, ali kad sam čuo reakciju publike krenuo sam uživati u nastupu. Tijekom performansa ne vidim nikoga. Što se tiče izgleda, svi žele izgledati dobro, ali ja sam ovdje zbog svog talenta", poručio je Oleg prije nastupa.

Onda je išetao na pozornicu, a zbog onoga što je uslijedilo svima su popadale vilice. Oleg je i ovaj put izveo zadivljujuće akrobacije u zraku, a zatim se spustio na pozornicu i nastup završio seksi performansom u kadi nakon kojeg je bio potpuno mokar.

"Daj me nemoj!" rekla je Maja Šuput kad je točka završila pa je i zavrištala, a Oleg je od ostatka žirija i publike dobio i gromoglasan pljesak.

Voditelj Frano Ridjan je zatim Maju upitao je li se i njezin Tatarinov ovako kupa, što ju je dobro nasmijalo, kao i sve ostale u studiju.

"Dosta sam ponosna večeras na naše prezime gospodine Tatarynov, bez razmišljanja, najseksepilniji nastup koji sam vidjela. Nema dalje. I bez vode, to je bilo senzacionalno, ali ovaj vodeni dio je podigao nastup na veseliju razinu. Ako je ovo bilo u polufinalnoj emisiji, što će ovaj čovjek, moj rođak, što će on u finalu? Bravo", komentirala je Maja koju je i na audiciji razveselilo što se Oleg dijeli prezime s njezinim suprugom Nenadom.

"Fasciniran sam artističkim umjetničkim dijelom i snagom, fascinantna je kontrola i koliko to izgleda jednostavno, jedni su u ovom nastupu uživali, a drugi su rekli - trebam ići u teretanu", poručio je Olegu Davor Bilman.

 "Neka ste se vi nama lijepo okupali i oprali, stvarno je nevjerojatna lakoća, snaga, elegancija", poručio je Janko Olegu. 

"Ovaj nastup je na razini bilo kojeg svjetskog Supertalenta, bilo kojeg Las Vegas showa, ne samo po tvojim vještinama, već i po ideji i razradi cijele priče", komentirala je Martina Tomčić koja je također bila oduševljena viđenim.

Oleg se akrobacijama počeo baviti prije pet godina i vježbao do šest sati dnevno. Koliko su njegove akrobacije opasne, uvjerio se kada je prije godinu dana pao s visine od šest metara i zadobio teške ozlijede.

"Bio sam u bolnici, imao sam potres mozga, šavove po licu, ozlijedio sam koljeno i nogu i jedno vrijeme nisam mogao hodati", ispričao je u audicijskoj emisiji, a priznao je i da ga strah još uvijek proganja prije svakog nastupa.

Olegu ovo nije prvi put u "Supertalentu" i već se natjecao u španjolskoj i talijanskoj inačici showa, što mu je donijelo i veliku popularnost na društvenim mrežama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Oleg Tatarynov (@olegtatarynov)

Radi i kao model, a sa svojih preko 90 tisuća pratitelja na Instagramu redovito dijeli golišave fotke na kojima je u prvom planu njegov isklesani torzo.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 8 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 7 +5 Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Maja Šuput i Davor Bilman Celebrity Golišavi outfit Maje Šuput koji će se dugo pamtiti: Strateške dijelove prekrila je samo cvijećem!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene