Inspiracija su!

Zbog njezina fizičkog "nedostatka" zlobnici su im predviđali kraj, ali pokazali su im da su u krivu i njihova ljubavna priča jedna je od najljepših!

Aimee Mullins Aimee Mullins Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Rupert Friend i Aimee Mullins - 4 Rupert Friend i Aimee Mullins - 1 Aimee Mullins Rupert Friend i Aimee Mullins - 7 Rupert Friend i Aimee Mullins - 2 Rupert Friend i Aimee Mullins - 5 Rupert Friend i Aimee Mullins - 6 Rupert Friend i Aimee Mullins - 3 Rupert Friend i Aimee Mullins - 1 Rupert Friend i Aimee Mullins - 3 +1 Rupert Friend i Aimee Mullins - 2 Galerija

Rupert Friend i Aimee Mullins u sretnom su braku od 2016. godine, a njihova ljubavna priča prava je inspiracija mnogima.

Holivudski glumac Rupert Friend i njegova supruga Aimee Mullins mogu se pohvaliti jednom od najljepših ljubavnih priča današnjice, i to od prvih dana.

Za one koji ne znaju, Amy je rođena bez lisne kosti u potkoljenici, zbog čega su joj bile amputirane obje noge kada je imala svega jednu godinu, a liječnik je prognozirao da nikada neće moći sama hodati, pa čak ni živjeti samostalno.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Aimee Mullins (@aimeemullins)

Nasreću, pokazalo se da je bio u krivu i Aimee je danas uspješna sportašica, aktivno se bavila trčanjem i nastupila je na Paraolimpijskim igrama u Atlanti. Nakon sportske odlučila se okušati u manekenskoj karijeri, a njezina priča i izgled oduševili su, danas pokojnog, dizajnera Alexandera McQueena, na čijoj je reviji sve šokirala kada je prošetala s drvenim izrezbarenim protezama izrađenima posebno za modnu kuću Givenchy.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Aimee Mullins (@aimeemullins)

Nakon toga su joj se otvorila vrata filmske industrije pa je 2002. godine snimila svoj prvi film "Cremaster 3", u kojem je glumila čak šest različitih likova. Malo-pomalo glumački joj je posao donio i ljubav u život, pa se pojavila na jednom sastanku vezanom za Rupertov budući film, a sve ostalo je povijest.

Shvatili su da su stvoreni jedno za drugo i vjenčali su se 1. svibnja 2016. godine na intimnoj ceremoniji, samo s vjenčanim kumovima. Neki zlobnici predviđali su im brzi kraj braka i razvod, ali njihova je ljubav jednaka kao na samom početku.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Teodora Džehverović - 26 Teodora Džehverović - 32 Teodora Džehverović - 29 Teodora Džehverović - 30 +27 Teodora Džehverović - 31 Celebrity Jedna od najvećih regionalnih zvijezda zabrinula je fanove fotografijom iz bolnice: ''Operirana sam na samu Badnju večer...''

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Bianca Censori - 4 +30 Bianca Censori - 2 Celebrity Novi otužni prizori žene koja je postala definicija modne žrtve, sve joj se prelijevalo preko trakica koje je teško nazvati odjećom!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene