Ne pojavljuje se često

Igoru Bišćanu najveća je potpora tajanstvena supruga Marija, a evo po čemu se razlikuje od ostalih boljih polovica naših nogometaša!

Marija i Igor Bišćan Marija i Igor Bišćan Grgo Jelavic/Pixsell 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Marija i Igor Bišćan Marija i Igor Bišćan Igor i Marija Bišćan Igor i Marija Bišćan Marija i Igor Bišćan Marija Bišćan Ljupka Gojić Mikić i Marija Bišćan (Foto: Instagram) Ljupka Gojić Mikić i Marija Bišćan (Foto: Instagram) Ljupka Gojić Mikić i Marija Bišćan (Foto: Instagram) Ljupka Gojić Mikić i Marija Bišćan (Foto: Instagram) +5 Ljupka Gojić Mikić i Marija Bišćan (Foto: Instagram) Galerija

Ljubavna priča Igora i Marije Bišćan traje još od njezinih studentskih dana, a danas slove kao jedan od najstabilnijih domaćih parova.

Naš umirovljeni nogometaš Igor Bišćan pozdravio se s titulom trenera Dinama što mu zasigurno nimalo lako ne pada, no u teškim kao i u dobrim trenucima uz njega je supruga Marija Bišćan, koja inače slovi kao netipična supruga nogometaša.

Igor i Marija u braku su od 2007. godine i zajedno imaju četiri kćeri, no nju u javnosti nemamo priliku često vidjeti, a profili na društvenim mrežama su joj zaključani. Zato svako njezino pojavljivanje izazove veliki interes javnosti, a poznato je i da je jedna od najboljih prijateljica Ljupke Gojić Mikić te da slovi kao jedna od najljepše odjevenih Hrvatica.

Par se upoznao u studentskim danima, a Marija je zbog Igor često mijenjala adrese i pratila ga na destinacijama klubova za koje je on igrao tijekom karijere. Pred oltar su stali nakon tri godine veze, a vjenčani kumovi bili su im Tomo Šokota i njezina prijateljica iz djetinjstva. Danas slove kao jedan od najstabilnijih parova na domaćoj sceni i uz njihov se brak ne spominju nikakvih skandali.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Cassidy - 8 Kate Cassidy - 7 Kate Cassidy - 6 Kate Cassidy - 4 +27 Kate Cassidy - 2 Celebrity Djevojka popularnog pjevača žurila se u izlazak s prijateljicama, a bujni dekolte pokazao je više no što je očekivala!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 6 Rita Ora - 3 Rita Ora - 2 Rita Ora - 1 +27 Rita Ora - 7 Celebrity Slavna Kosovarka na trbuh je stavila zanimljiv ukras, ali on je ipak ostao u sjeni njezinih savršeno isklesanih mišića!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene