Tek sad progovorio

Uzdizala ga je u nebesa i držao ju je kao kap vode na dlanu, a onda je otkriveno njegovo pravo lice koje je sve zgrozilo i san je postao noćna mora

Anne Hathaway (Foto: Profimedia) Anne Hathaway (Foto: Profimedia) profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Anne Hathaway (Foto: Profimedia) Anne Hathaway (Foto: Profimedia) Anne Hathaway (Foto: Profimedia) Anne Hathaway (Foto: Instagram) Anne Hathaway (Foto: Getty Images) +0 Anne Hathaway (Foto: Instagram) Galerija

Ljubavna priča Anne Hathaway i Raffaella Follierija počela je kao iz bajke, a završila kao u najružnijim snovima.

Holivudska glumica Anne Hathaway prije nekoliko godina do nebesa je uzdizala svog tadašnjeg dečka, karizmatičnog Talijana Raffaella Follierija, za kojeg se kasnije ispostavilo da zapravo i nije baš neko oličenje dobra.

Pogledaj i ovo Anne Hathaway i Nicholas Galitzine - 3 Vrući poljupci! Omiljena slatkica uhvaćena u strastvenom klinču sa zgodnim muškarcem, a sa suprugom se nikad ne pojavljuje u javnosti

Anne je bila očarana agentom za nekretnine koji ju je držao kao kap vode na dlanu i uz kojeg se osjećala poput princeze. Vodio ju je na putovanja s mlažnjacima, za jedan let u novogodišnjoj kući potrošio je vrtoglavih 87 tisuća funti kako bi stigli na doček kod dizajnera Oscara De La Rente u Dominikansku Republiku.

Odsjedali su u najluksuznijim apartmanima i hotelima diljem Europe, a živjeli su u njegovu raskošnom stanu na Manhattanu koji je on plaćao 30 tisuća funti mjesečno.

Inače, Follieri je tvrdio kako blisko surađuje s Vatikanom i tražio je investitore za kupnju zemljišta koje je navodno njima pripadalo, a Anne mu je bila jedna od najvećih podrški sve do jednog dana kada je otkrila da je obični prevarant.

"Imao sam 25 godina kada smo se upoznali, bilo je to 2004. godine. Imali smo puno sretnih trenutaka i mislio sam da za mene ne postoje nikakve granice. Sjećam se jedne večeri kada je Annie snimala u drugoj državi, a ja sam razmišljao u našem stanu da mogu imati sve što poželim na svijetu", izjavio je Follieri ovih dana za Daily Mail.

No sve je stalo kada je uhićen 24. lipnja 2008. godine, i to zbog prijevare.

"Te noći me nazvala iz Los Angelesa i razgovarali smo o tome kada se vraća kući iz Los Angelesa. Ako se dobro sjećam, posljednje riječi koje mi je bila rekla su - volim te zauvijek. To je bilo 24. lipnja u 2 sata ujutro, a u 6 sati sam bio uhićen. Nikada više nisam razgovarao s Annie", ispričao je.

Tvrdi da danas ne osjeća ništa loše prema Anne i ne mrzi ju, ali priznaje da ga je povrijedila. Od trenutka uhićenja nije imao baš nikakve komunikacije sa ženom koju je volio, tvrdi da mu čak nije poslala ni poruku podrške.

"Nikad, nikad, nikad. Mislim da je donijela poslovnu odluku i odlučila je da joj je najvažnije spasiti karijeru. Nisam ogorčen, možete me pogledati u oči i to vidjeti. Nisam bijesan, ali sam povrijeđen", izjavio je.

Ovo je prvi put da je javno progovorio o skandalu poznatom pod nazivom Vati-Con. Nakon uhićenja sudski dokumenti ukazali su na to da je lagao o svojim vezama s Vatikanom i da nije bio ovlašten da predstavlja Katoličku Crkvu u SAD-u i sklapa za nju poslove.

Za luksuzni način života trošio je novac investitora koji su mu povjerovali, kao što je milijarder Ron Burkle, inače bliski prijatelj bivšeg predsjednika SAD-a Billa Clintona.

Nakon svega priznao je svih 14 točaka optužbe i nagodio se s tužiteljima, a u slučaju da to nije učinio moguća kazna s kojom se mogao suočiti iznosila je 160 godina. Umjesto toga u zatvoru je proveo četiri i pol godine, a po oslobođenju je deportiran u Italiju i zabranjen mu je ulazak u SAD.

Follieri danas ima 43 godine i više ne nalikuje na tamnokosog ljepotana koji se nekad zabavljao sa slavnom glumicom. U sretnom je braku s prijateljicom iz New Yorka Konstantinom, koja je ostala uz njega u nevolji. Roditelji su 4-godišnjeg sina Pasquealea i ovih dana trebali bi dobiti kćer.

Njegova tvrtka Follieri Energy uključuje 162 benzinske postaje vrijedne više od 150 milijuna funti, a vrijednost matične tvrtke FHolding UAE s ostalim podružnicama nije poznata.

Anne je od 2012. godine u sretnom braku s Adamom Shulmanom, s kojim je dobila dva sina.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Simon Cowell (Foto: Profimedia) Susan Boyle i Simon Cowell (Foto: Profimedia) Simon Cowell (Foto: Profimedia) Lauren Silverman (Foto: Profimedia) +1 Lauren Silverman (Foto: Profimedia) Zanimljivosti 18 godina stariji dečko oteo ju je svom prijatelju milijunašu, a za njihovu se aferu pročulo tek kada je ostala trudna

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene