Doživio čudne stvari

Pogledajte luksuzno zdanje kojeg se slavni pjevač jedva riješio, bio je uvjeren da je kuća ukleta

Liam Payne (Foto: Instagram) Liam Payne (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Liam Payne (Foto: Profimedia) Liam Payne (Foto: Instagram) Liam Payne (Foto: Instagram) Liam Payne (Foto: Instagram) Liam Payne (Foto: Instagram) +0 Liam Payne (Foto: Instagram) Galerija

Liam Payne je nakon dvije godine pokušavanja uspio prodati svoje luksuzno imanje i kuću, koji su prema njegovu mišljenju zaista bili ukleti i gdje je doživio čudne stvari.

Glazbenik i bivši član benda One Direction, 27-godišnji Liam Payne napokon je uspio prodati svoj kalifornijski doma u Santa Moniici i to čak nakon dvije godine pokušavanja pronalaska kupca. 

Pogledaj i ovo One Direction ''Volimo dečke, ali...'' Fanovi mega popularnog boy benda nadali su se da će jedan voditelj napraviti čudo, ali planovi su se promijenili

Strani mediji poput Daily Maila pišu da je za ekskluzivni kompleks dobio 10,16 milijuna američkih dolara, a u sklopu njega se između ostalog nalazi vinski podrum, soba za meditaciju, knjižnica, vinograd pa čak i vanjski slapovi. Ono što je zanimljivo je da kuća slovi ukleta, barem je Liam bio u to uvjeren, a takve mu javne tvrdnje sigurno nisu pomogle pri prodaji.

Naime, još u listopadu 2017. godine on je u razgovoru za The Sun izjavio kako je njegovoj majci na ulici prišla nepoznata žena kako bi ju upozorila da duh prijašnjeg vlasnika opsjeda imanje.

"Cheryl ne bi htjela ostajati u sobi na katu sama. Vidio sam kako se svjetla pale i gase usred noći, a bilo je i jezivih trenutaka u kojima je voda iz slavine sama počela teći", otkrio je Liam.

On je tamo živio s bivšom djevojkom Cherly Cole kada je bila trudna s njihovim sinom Bearom, a kuću je stavio na tržište nakon prvih glasina o problemima u njihovoj vezi.

Imanje od pješčanih plaža Malibua dijeli tek kratka vožnja, a prepuno je stabala hrasta i javora. U blizini se nalaze i drugi domovi svjetskih zvijezda poput onog repera Drakea, pjevačice Miley Cyrus i obitelji Kardashian, no zasad nije poznato tko je odlučio ovo luksuzno, ali mistično mjesto kupiti za sebe. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Loni Willison (Foto: Profimedia) Jeremy Jackson i Loni Willison (Foto: Profimedia) +0 Loni Willison (Foto: Profimedia) Celebrity Vjerovali ili ne, na ovoj je slici žena koja je nekad bila oličenje ljepote i uspješna u poslu, a danas živi na ulici

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene