Njegova faca je sve!

Pogledajte reakciju kralja Charlesa kada su mu dali uranjeni rođendanski poklon: "Hoće li mi se obiti o glavu?!"

Kralj Charles Kralj Charles Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles - 1 Kralj Charles - 2 Kralj Charles - 3 Kralj Charles - 5 Kralj Charles - 3 Kralj Charles - 4 Kralj Charles - 2 Kralj Charles - 1 Kralj Charles - 4 Kralj Charles - 5 +19 Kralj Charles - 3 Galerija

Kralj Charles je dobio uranjene poklone za 75. rođendan i to od članova južnokorejske zajednice u Londonu.

Kralj Charles dobio je priliku da sazna nešto više o korejskoj kulturi, uključujući i detalje popularnog K popa i to tijekom posjeta metodističkoj crkvi New Malden u jugozapadnom Londonu.

74-godišnji Charles razgovarao je s korejskim veleposlanikom u Ujedinjenom Kraljevstvu Yeocheolom Yoonom i članovima društvenih grupa kako bi čuo nešto više o korejskoj kulturi i kuhinji, a dobio je i uranjeni rođendanski dar - knjigz recepata i malo kimchija. A dok mu je predstavljano to tradicionalno jelo od fermentiranog povrća, koje može biti i začinjeno ovisno o receptu, monarh se našalio na svoj račun pitavši pristune: "Hoće li mi se obiti o glavu?", na što su se svi dobro nasmijali.

Charles je posjetio i obližnji Cake & Bingsoo cafe, gdje je kao rani rođendanski dar dobio tortu s okusom čaja Earl Grey. Dok je bio u kafiću, kralj se raspitivao o K-pop glazbi i htio je čuti više o tom žanru.

Kralj je ovih dana održao i svoj prvi službeni kraljevski govor otkako je preuzeo tron i to kako bi prije svega odao dirljivu počast svojoj voljenoj majci, pokojnoj kraljici Elizabeti II. na svečanom otvaranju parlamenta.

Obraćajući se zastupnicima i kolegama u Domu lordova, govorio je o ostavštini službe i odanosti Njezinog Veličanstva, dok je pored njega bila supruga kraljica Camilla. Bio je to povijesni i emotivan trenutak za kralja, koji je u svibnju prošle godine zamijenio svoju majku dok se borila s kretanjem, a koja je preminula u rujnu prošle godine.

Odajući joj počast kralj je, noseći državnu krunu, slijedio stope same kraljice, koja je toplo govorila o svom ocu kada je prvi put otvorila parlament u studenom 1952. godine.

Posljednji kraljev govor održan je 1950. godine kada je kralj George govorio usred britanske upletenosti u Korejski rat. Bio je previše bolestan da otvori parlament godinu dana kasnije i umro je u veljači 1952., dok je njegova starija kći Elizabeta došla na prijestolje.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović +23 Stjepan Vukadin Celebrity Stjepan iz MasterChefa pokazao kako provodi vrijeme s obitelji, njegovu suprugu nemamo često priliku vidjeti: "Divni mama i sin, mali Vuki!"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus i Matea Zeljković - 3 Nives Celzijus i Matea Zeljković - 2 +27 Nives Celzijus - 2 Celebrity Nives uvijek nađe originalno mjesto i pozu za golišavo poziranje: ''Svaka čast onome tko pored nje primijeti traktor!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene