svi su u šoku

Bliski prijatelji i kolege opraštaju se od Jurice Popovića: "Dragi Jure, neka te čuvaju svi anđeli.."

Jurica Popović, Severina i Matija Vuica Jurica Popović, Severina i Matija Vuica Severina/Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Vučković i Jurica Popović Jurica Popović - 1 Jurica Popović - 2 Jurica Popović - 3 Jurica Popović i Matija Vuica Jurica Popović i Matija Vuica Jurica Popović i Matija Vuica Jurica Popović - 2 Jurica Popović - 3 Jurica Popović i Matija Vuica +15 Jurica Popović i Matija Vuica - 1 Galerija

Jurica Popović iznenada je preminuo u dobi od 65 godina, a od njega se sada opraštaju kolege putem društvenih mreža.

Iznenadna smrt našeg glazbenika Jurice Popovića ostavila je u šoku i tuzi njegove brojne kolege i prijatelje, a od kojih se neki opraštaju i putem društvenih mreža.  

Među njima se oglasila Severina koja je u priči na svom profilu na Instagramu objavila zajedničku fotografiju s Juricom i njegovom partnericom Matijom Vuicom.

"Dragi Jure, neka te čuvaju svi anđeli...", napisala je Severina.

Također se javila i glazbenica Paula Jusić koja je u apsolutnom šoku nakon što je saznala da njezinog dragog kolege više nema.

"Zbogom prijatelju...U totalnom sam šoku", napisala je ispod njegove crno-bijele fotografije.

Od Jurice se oprostio i pjevač Boris Novković.

"Osjećam se kao da je otišao član moje obitelji. Jer mi smo na jedan način i bili obitelj. Upoznali smo se kao mladi ljudi, nastavili se družiti u godinama što su prolazile i nedavno smo baš telefonom razgovarali kako moramo popiti kavu, koju, eto, nažalost nismo stigli ispiti".

Suzdržana nije mogla ostati ni Zdenka Kovačiček koja je s Juricom imala i suradnju na albumu "Adam i Eva".

"Jurica Popović bio je divna, topla osoba. Skroman po prirodi stvarao je sjajnu glazbu i žao mi je da u nas nije bio još više prepoznat i priznat. Radio je prekrasne pjesme koje su bile i duboke i jednostavne, od kojih je svaka imala neku životnu poruku, pri čemu se Jurica kao autor nikad nije prepustio konzumerizmu, nego je bio istinski umjetnik", rekla je.

U šoku je voditeljica i pjevačica Sanja Doležal.

"Ja ne vjerujem! Stojim tu na nasipu uz Savu, a misli mi se roje. On je uvijek zdravo živio. Nije pio, nije pušio, meditirao je. A imao i je i taj neki unutarnji mir. Teško mi je povjerovati da ga više nema. Znali smo se četrdeset godina, svi smo mi odrastali skupa", kazala je.

Jurica se glazbom bavio od 1981. godine, autor je stotina pjesama grupa Trotakt projekt i Gracije čiji je bio osnivač, a bio je poznat i kao kantautor pod imenom DJ Pop.

Prošle je godine proslavio 40 godina uspješne glazbene karijere i imao je nove planove, koje nažalost nije uspio ostvariti. Nedavno je objavio svoj novi i sedmi po redu album "Preslagivanje" na kojem je svoj obol dala i Matija Vuica, a koji je najavljivao velike promjene u životu.

"Preslagivanje, odnosi se u principu na mene. Znači, odlučio sam promijeniti neke stvari u životu. Dotičem se i toga kako izgleda zadnja polovica našeg života i što bi u njoj trebalo raditi i kako se postaviti. Jedna od težih odluka koje bi trebao napraviti je znači reći ne. Mislim da u startu trebamo više voljeti sebe. Ako volimo sebe, onda ćemo lakše znati reći i ne'', objasnio je Jurica u svom posljednjem intervjuu za IN Magazin.

Jurica je osim prema glazbi, gajio i veliku ljubav prema modi i imao je iskustva u dizajniranju odjeće.

"Imao sam u mladosti sklonosti prema nekakvom modnom izričaju putem svog ručnog rada, šivanja naravno uz pomoć majke. Htio sam postići nešto što imaju zvijezde iz vana, a kod nas se nije moglo nabaviti. I onda sma se sjetio onih vrećica za deterdžente, prekrojio ih i napravio đilet. A đilet je ono što ide ispod sakoa na odijelo", ispričao je za IN Magazin.

Osim glazbe u nasljeđe je ostavio i dječji lik Simpatica, koji kroz pjesmu educira ljude o potrebi razvoja socijalne svijesti i pomaganja drugima.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Jurica Popović i Matija Vuica Jurica Popović Jurica Popović i Matija Vuica - 1 Jurica Popović i Matija Vuica - 2 +13 Matija Vuica i Jurica Popović - 3 Celebrity Preminuo Jurica Popović, njegova životna partnerica Matija Vuica je neutješna, a kolege u šoku!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Jurica Popović i Matija Vuica Jurica Popović i Matija Vuica - 1 Jurica Popović i Matija Vuica Jurica Popović i Matija Vuica - 2 +19 Jurica Popović i Matija Vuica - 3 Zanimljivosti Matija Vuica i Jurica Popović voljeli su se više od 40 godina, trudila se da ju zamijeti: "To je bio odabir za cijeli život, obostrano"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene