Tužna vijest

Preminuo Jurica Popović, njegova životna partnerica Matija Vuica je neutješna, a kolege u šoku!

Jurica Popović i Matija Vuica Jurica Popović i Matija Vuica Nera Simic/Cropix 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Jurica Popović i Matija Vuica Jurica Popović Jurica Popović i Matija Vuica - 1 Jurica Popović i Matija Vuica - 2 Matija Vuica i Jurica Popović - 3 Jurica Popović i Matija Vuica Jurica Popović - 4 Jurica Popović - 3 Jurica Popović - 2 Jurica Popović - 1 +7 Matija Vuica i Jurica Popović - 1 Galerija

Jurica Popović iznenada je preminuo u dobi od 65 godina.

Naš glazbenik i dugogodišnji partner pjevačice i modne dizajnerice Matije Vuice Jurica Popović iznenada je preminuo u dobi od 65 godina.

Tužna vijest ostavila je domaću glazbenu scenu u šoku, a Matija je neutješna, prenosi Jutarnji list

Jurica se glazbom bavio od 1981. godine, autor je stotina pjesama grupa Trotakt projekt i Gracije čiji je bio osnivač, a bio je poznat i kao kantautor pod imenom DJ Pop.

Prošle je godine proslavio 40 godina uspješne glazbene karijere i imao je nove planove, koje nažalost nije uspio ostvariti. Nedavno je objavio svoj novi i sedmi po redu album "Preslagivanje" na kojem je svoj obol dala i Matija Vuica, a koji je najavljivao velike promjene u životu.

"Preslagivanje, odnosi se u principu na mene. Znači, odlučio sam promijeniti neke stvari u životu. Dotičem se i toga kako izgleda zadnja polovica našeg života i što bi u njoj trebalo raditi i kako se postaviti. Jedna od težih odluka koje bi trebao napraviti je znači reći ne. Mislim da u startu trebamo više voljeti sebe. Ako volimo sebe, onda ćemo lakše znati reći i ne'', objasnio je Jurica u svom posljednjem intervjuu za IN Magazin

Jurica je osim prema glazbi, gajio i veliku ljubav prema modi i imao je iskustva u dizajniranju odjeće.

"Imao sam u mladosti sklonosti prema nekakvom modnom izričaju putem svog ručnog rada, šivanja naravno uz pomoć majke. Htio sam postići nešto što imaju zvijezde iz vana, a kod nas se nije moglo nabaviti. I onda sma se sjetio onih vrećica za deterdžente, prekrojio ih i napravio đilet. A đilet je ono što ide ispod sakoa na odijelo", ispričao je za IN Magazin.

Osim glazbe u nasljeđe je ostavio i dječji lik Simpatica, koji kroz pjesmu educira ljude o potrebi razvoja socijalne svijesti i pomaganja drugima. 

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Kristijan Ugrina Kristijan Ugrina Kristijan Ugrina - 2 Kristijan Ugrina - 3 +14 Kristijan Ugrina - 1 Celebrity Kristijan Ugrina oglasio se nakon plemenite akcije koja je pokrenuta za njega, ovo je bilo brzo!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos - 2 Vlatka Pokos - 1 +22 Vlatka Pokos - 3 Celebrity Vlatka Pokos ostala bez voljenog člana obitelji: "Ova godina je za mene i obitelj bila teška i tužna, izgubila sam je..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene