To bi mu bio prvi brak!

Slavni dobrica dobio laskavu bračnu ponudu, evo kako se snašao u škakljivoj situaciji kojoj se nije nadao!

Keanu Reeves Keanu Reeves Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Keanu Reeves - 2 Keanu Reeves - 4 Keanu Reeves - 1 Keanu Reeves - 3 Keanu Reeves Keanu Reeves - 7 Keanu Reeves - 6 Keanu Reeves - 5 Keanu Reeves - 2 Keanu Reeves - 3 +19 Keanu Reeves Galerija

Keanu Reeves dobio je bračnu ponudu obožavateljice tijekom premijere njegova novog filma "John Whick 4".

Jedan od omiljenih holivudskih glumaca Keanu Reeves ovih je dana dobio laskavu bračnu ponudu, i to nakon premijere njegova novog filma "John Whick 4" u Teksasu.

Pogledaj i ovo Keanu Reeves Ovo je bilo neočekivano Jedan od najvećih holivudskih glumaca boravio u Hrvatskoj, njegov dolazak zabilježen je fotografijama, evo gdje je to snimljen

58-godišnji Keanu je, prema pisanju Varietyja, priznao publici da je zadržao sat i vjenčani prsten svojeg lika za uspomenu, što je izazvalo reakciju njegove potencijalne zaručnice.

"Udat ću se za tebe!" poručila mu je obožavateljica, koja je izmamila i njegov odgovor: "Da, pazi što želiš".

Keanu je iznimka u Hollywoodu jer se uopće ne ponaša kao velika zvijezda. Iako na računu ima stotine milijuna dolara, ne živi u vili, nema tjelohranitelje, nosi običnu odjeću, vozi se podzemnom željeznicom i pomaže beskućnicima te s njima često popije i pivo.

Slovi i kao vrlo skroman tip koji je, za razliku od glumaca koji se svađaju zbog honorara i zbog premalo novca odustaju od projekata, pristao na manju plaću za filmove "Zamjene" i "Đavolji odvjetnik" kako bi Gene Hackman i Al Pacino dobili veću svotu, a istovremeno se ne bi premašio budžet. Fanovi su primijetili i da pokazuje veliko poštovanje prema ženama jer kada se fotografira s njima, nijednu ne dodiruje.

Da je prihvatio laskavu prosidbu, to bi mu zapravo bio prvi brak jer se dosad nije ženio. Keanu je trenutačno u sretnoj vezi s umjetnicom Alexandrom Grant, a godinama nije bio u vezi zbog traume koju je doživio 90-ih godina kada je bio u vezi s glumicom Jennifer Syme, koju su proslavile uloge u filmovima Davida Lyncha.

Prvo im se 1999. godine rodilo mrtvorođeno dijete, kćerkica Ava, jer je u osmom mjesecu trudnoće Jennifer morala ići na preuranjeni porođaj, a ishod ih je emocionalno uništio. Dvije godine nakon tog velikog udarca Jennifer je poginula u dobi od samo 28 godina u automobilskoj nesreći.

Život ga nije mazio ni u djetinjstvu. Imao je samo tri godine kada je otac napustio njega i njegove tri sestre te su ih odgajali baka i djed. Keanuova se majka posvetila svojem ljubavnom životu, koji je bio prilično buran, udavala se i razvodila čak četiri puta.

Reeves je išao u tri različite srednje škole, no na kraju školu nije uspio završiti. Razlog su bili njegova borba s disleksijom i problematično ponašanje koje je uzrokovala njegova obiteljska situacija. Jedino u čemu je tada uživao bio je hokej, no zbog ozljede je morao odustati od njega.

Ipak, zahvaljujući tome pronašao se u glumi. Proslavio se 90-ih u filmovima među kojima su "Brzina" i "Matrix", a poznat je i kao veliki humanitarac koji većinu svoje zarade donira u dobrotvorne svrhe.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Iva i Ante Todorić - 1 Iva Todorić - 5 Iva Todorić - 3 Iva Todorić - 2 +11 Iva Todorić - 5 Celebrity Iva Todorić objavila rijetku fotografiju s djedom Antom i posvetila mu emotivne riječi za 96. rođendan: "Držiš me, držim te"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman - 4 Nicole Kidman - 1 Nicole Kidman - 3 Nicole Kidman - 5 +26 Nicole Kidman - 6 Celebrity Nicole Kidman zbunila fanove čudnim ponašanjem na crvenom tepihu: ''Je li ona pijana?''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene