Kakva sapunica!

Tata joj je u vezi s njezinim bivšim dečkom s kojim se zaručio na Hvaru, a ona im sada želi dati svoja jajašca

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kći prvih britanskih gej očeva Saffron Drewitt-Barlow želi donirati jajašca ocu Barryju i njegovu novom zaručniku Scottu Hutchisonu, koji je i njezin bivši dečko.

Kći prvih britanskih gej očeva ponudila je jednome od njih i njegovu novom zaručniku svoja jajašca kako bi dobili još jedno dijete.

Da sve bude zanimljivije, zaručnik njezina oca njezin je bivši dečko, a njih dvojica zaručila su se u Hrvatskoj.

Saffron Drewitt-Barlow najstarija je kći Barrieja i Tonyja Drewitta-Barlowa, koji su 1999. godine postali prvi britanski gej očevi. Zajedno imaju petero djece koje su im rodile surogat-majke, a blizance Saffron i Aspena dobili su prve.

Par se 2019. godine razveo nakon 32 godine braka, a 50-godišnji Barry godinu nakon toga objavio je zaruke s novim dečkom, 25 godina mlađim Scottom Hutchisonom.

Zaručili su se tijekom ljetovanja na Hvaru, gdje je s njima bila i Barryjeva kći Saffron, koja je i Scottova bivša djevojka. U rujnu ove godine dobili su kćer Valentinu Willow, koju im je rodila surogat-majka.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Barrie Drewitt-Barlow (@donbarrie)

Saffron je njihovu vezu podržala, a sada im želi i donirati svoja jajašca kako bi dobili još jedno dijete.

"Volim Valentinu i želim donirati svoja jajašca kako bi pomogla tati i Scottu da imaju još djece", izjavila je za britanski časopis Closer.

"Nisam sigurna da se ta ideja baš sviđa mom tati, ali svejedno želim pomoći. Već sam zamrznula svoja jajašca za njih" dodala je.

Njezin tata Barry tom bi djetetu istovremeno bio otac i djed.

Saffron poznaje Scotta od svoje 13 godine, a u vezi su bili kratko kada joj je bilo 18, nakon čega su ostali dobri prijatelji.

"Među nama ne postoji nikakav čudan ljubavni trokut, Scott je divan dečko i svidio se mom društvu, no mi smo puno bolji kao prijatelji", objasnila je Saffron.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 4 +0 Nives Celzijus - 3 Celebrity Pojavile se fotografije Nives Celzijus iz 2006. kad je tulumarila u Saloonu, provokativna je bila od samih početaka

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene