Wow!

Pogledajte tu raskoš u kojoj samozatajni holivudski par uživa u susjednoj nam zemlji, cijena noćenja prava sitnica!

Orlando Bloom i Katy Perry (Foto: Getty Images) Orlando Bloom i Katy Perry (Foto: Getty Images) Getty Images 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Orlando Bloom i Katy Perry (Foto: Getty Images) Galerija

Katy Perry i Orlando Bloom uživaju u luksuznom odmoru u Veneciji, a za boravak su odabrali hotel u kojem jedno noćenje stoji vrtoglavih pet tisuća eura.

Američka pjevačica Katy Perry i glumac Orlando Bloom uživaju u susjednoj nam talijanskoj Veneciji, a mjesto u kojem su odsjeli jedno je od najluksuznijih i najskupljih u zemlji, no za njihov je obiteljski odmor kao stvoreno.

Pogledaj i ovo Jeff Bezos i Lauren Sanchez Čini se da im se sviđa! Jedan od najbogatijih na svijetu uživao na ručku u Šipanskoj Luci, dobro raspoložen nazdravljao je s poznatim prijateljima i zaručnicom!

Prema pisanju Daily Maila, noćenje u hotelskom apartmanu u kojem su smješteni stoji čak pet tisuća eura, a slavni par očito je odlučio kako vrijeme na odmoru nije vrijeme za štednju. Riječ je o hotelu Aman koji se nalazi u jednoj od osam monumentalnih palača Venecija, a smješten je na Velikom kanalu, točnije u baroknoj palači Palazzo Papadopoli sagrađenoj još u 16. stoljeću.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

Iz hotela se pruža veličanstven pogled na obalu i lagunu i to iz samog srca grada. Ono čime se posebno ponose je slavlje raskoši i udobnosti i senzualnošću kojom odiše. Nudi različite apartmane i sobe, a sve je uređeno na svoj način. Takozvane sobe s potpisima predstavljaju djela najistaknutijih talijanskih umjetnika.

A koliko uživaju u odmoru u Italiji, Katy i Orlando pokazali su svojim pratiteljima na društvenim mrežama gdje su objavili nekoliko zajedničkih fotografija, a s njima je 10-mjesečna kćer Daisy Dove od koje se odvajaju u rijetkim trenucima. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene