fotke o kojima svi pričaju

Evo zašto su se svjetski mediji raspisali o ovim prizorima izlaska Kate Middleton iz automobila, zna se i tajna koja stoji iza svega!

Kate Middleton Kate Middleton Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton - 7 Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 10 Kate Middleton - 3 Kate Middleton - 8 Kate Middleton - 3 Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 2 Kate Middleton Kate Middleton - 5 +19 Kate Middleton - 4 Galerija

Kate Middleton pokazala je utrenirane noge prilikom dolaska na druženje s predsjednikom i prvom damom Južne Koreje u Londonu.

Princeza Kate Middleton oduzela je dah prilikom susreta s predsjednikom i prvom damom Južne Koreje u Londonu, svi pričaju o njezinu dolasku na druženje.

Fotografi su snimili 41-godišnju Kate dok je izlazila iz automobila i u tom trenutku slučajno pokazala utrenirane gole noge, koje su ukrale svu pozornost. Naravno, Kate nam tu i tamo pokaže svoje noge, ali u dnevnoj odjeći kojom uglavnom poštuje kraljevske protokole, ali ove fotografije ispale su svima zanimljivije.

U crvenoj haljini do koljena, crvenu kaputu i štiklama te s velikim crvenim šeširom na glavi, Kate je izašla iz automobila, a kreacija joj se pritom slučajno povukla visoko iznad koljena. Tim svojim izlaskom mnoge je podsjetila na nikad zaboravljene scene pokojne princeze Diane, koja je u crnoj, takozvanoj osvetničkoj haljini, fotografirana u istim pozama davne 1994. godine.

Sudeći prema fotografijama, Kate redovito vježba, a poznato je i da se nekada vodila metodom Louise Parker, točnije njezina programa životnog stila koji se fokusira na svakodnevnu tjelovježbu, tri zdrava obroka dnevno i puno sna.

Uz to znamo i da Kate voli sport. Najdraži joj je hokej, ali je također dobra u tenisu i izgleda kao profesionalna sportašica kada trči. Navodno uživa u CrossFitu i vježbama visokog intenziteta za snagu i kondiciju. Ali ključ tih izvrsno toniranih nogu vjerojatno se krije u Reformer Pilatesu, vježbama pomoću kojih se postiže kondicija nogu kao niti jednom drugom vježbom, i to zahvaljujući specijalnom stroju s kliznom bazom i raznim oprugama za povećanje otpora. Pokreti koji se izvode tom napravom zahtijevaju gracioznost, staloženost i snagu, a radi se na svim mišićima nogu. Prvi tečajevi Reformer Pilatesa stigli su u Ujedinjeno Kraljevstvo prije 15 godina i otad su u modi, a vole ih i Claudia Schiffer i Elle Macpherson.

Inače, dodatnu pozornost na državnom susretu s gostima iz Južne Koreje Kate i William ukrali su svojim ponašanjem, točnije razmjenjivanjem nježnosti, dodira i zagrljaja. Princ i princeza od Walesa, koji rijetko javno pokazuju ljubav, nisu mogli odoljeti da se ne priljube jedno drugome nakon što je Kate skinula šešir u kraljevskoj rezidenciji i djelovali su jako zaljubljeno.

William je tako snimljen kako stavlja ruku na donji dio leđa svoje supruge, a Kate mu je uzvratila slatku gestu stavljajući ruku na leđa svog supruga prije nego što ga je uhvatila za ruku.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna i Andrija Vrdoljak sa sinom Lukom Vanna i Andrija Vrdoljak sa sinom Lukom i kćeri Janom Vanna i Andrija Vrdoljak sa sinom Lukom i kćeri Janom Vanna i Andrija Vrdoljak sa sinom Lukom i kćeri Janom +19 Vanna u šetnji s unučicom - 1 Celebrity Pogledajte kako izgleda sin pjevačice Vanne, dugo se nije pojavio u javnosti, a ove je godine postao otac!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus na Instagramu Marco Pašalić - 1 Marco Pašalić - 2 Marco Pašalić - 3 +27 Marco Pašalić - 1 Celebrity Nives Celzijus podijelila je fotografije s mladim hrvatskim reprezentativcem kojeg nitko nije prepoznao: ''Samo jedna osoba je pogodila!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene