Nevjerojatno!

Nove fotografije Kate Middleton mnoge su podsjetile na vječne Dianine scene izlaska iz automobila, od ovoga ćete se naježiti!

Kate Middleton - 4 Kate Middleton - 4 Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton - 10 Kate Middleton - 6 Elizabeth Debicki kao princeza Diana - 2 Elizabeth Debicki kao princeza Diana - 1 Kate Middleton - 8 Kate Middleton - 3 Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 7 Kate Middleton - 5 +21 Kate Middleton - 9 Galerija

Kate Middleton oduzela je dah svojim najnovijim fotografijama u crvenoj modnoj kombinaciji, njen izlazak iz automobila mnoge je podsjetio na pokojnu princezu Dianu.

Kate Middleton svojim pojavama u javnosti redovno oduševljava sve prisutne i one koji vide njene fotografije, ali najnovije koje su zabilježene svima su oduzele dah.

Vojvotkinja je fotografirana s princem Williamom u Londonu na dočeku korejskog kralja i prve dame, a njezin svečani dolazak na crveni tepih bio je glavni fokus objektiva.

U crvenoj haljini do koljena, crvenom kaputu i štiklama te s velikim crvenim šeširom na glavi, Kate je izašla iz automobila, a svojim izlaskom mnoge je podsjetila na nikad zaboravljene scene pokojne princeze Diane koje je u crnoj, takozvanoj osvetničkoj haljini, fotografirana u istim pozama davne 1994. godine.

Da sve još više podsjeća na Dianu, Kate je uz ovu odjevnu kombinaciju uparila upravo Dianine naušnice i prsten od safira.

Iako je Kate haljina bila kraća nego inače, dugi kaput savršeno je prekrivao njene noge do pristojne razine, a kako je sve izgledalo možete pogledati u našoj galeriji.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna i Andrija Vrdoljak sa sinom Lukom Vanna i Andrija Vrdoljak sa sinom Lukom i kćeri Janom Vanna i Andrija Vrdoljak sa sinom Lukom i kćeri Janom Vanna i Andrija Vrdoljak sa sinom Lukom i kćeri Janom +19 Vanna u šetnji s unučicom - 1 Celebrity Pogledajte kako izgleda sin pjevačice Vanne, dugo se nije pojavio u javnosti, a ove je godine postao otac!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tanja Jovanović - 1 Tanja Jovanović - 4 Tanja Jovanović - 1 Tanja Jovanović - 4 +26 Tanja Jovanović - 5 Nekad i sad Sjećate se Tanje Jovanović? Bila je zvijezda domaćih realityja, a ljubav prema kamerama i danas ju veže, evo čime se bavi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene