Pali su i selfiji!

Kate Middleton još je jednom dokazala koliko je djeca vole, za nju su pripremili čak i cvijeće

Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 2 Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton - 7 Kate Middleton - 6 Kate Middleton - 5 Kate Middleton - 4 Kate Middleton - 3 Kate Middleton - 1 Kate Middleton i princ William - 4 Kate Middleton i princ William - 3 Kate Middleton i princ William - 2 Kate Middleton i princ William - 1 +21 Princ William i Kate Middleton - 2 Galerija

Kate Middleton prisustvovala je događanju projekta koji je ona osnovala, a kad je stigla na druženje, njome su posebno očarani bili najmlađi fanovi.

Princeza od Walesa oduševila je obožavatelje dok je jučer pozirala za selfije tijekom posjeta jednom događanju, a njome su posebno oduševljeni bili maleni fanovi.

Kate se pridružila Dad Walku u sklopu svoga tekućeg projekta Shaping Us, koji se fokusira na važnost ranih godina djetinjstva.

Majka troje djece, odjevena u ležernu odjeću, revno je pozirala za fotografije s brojnom djecom i njihovim roditeljima dok se šetala kroz Arnos Grove.

Svi koji su se okupili bili su oduševljeni Kateinim pristupom, a djeca su se s njome fotografirala i darovala joj cvijeće.

Iako ne postoji službeni protokol o selfijima, članovi kraljevske obitelji imaju pravilo da ne daju autograme. U ranim danima mobitela s kamerom činilo se da su izbjegavali da ih se slika s članovima javnosti, a prinčevi William i Harry i kralj Charles izražavali su svoje protivljenje toj metodi.

No kako tehnologija napreduje, napredovala je i kraljevska obitelj, pa tako sada nemaju problema pozirati za fotografiju s obožavateljima.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Janica Kostelić Janica Kostelić Janica Kostelić Janica Kostelić +25 Janica Kostelić Celebrity Janica Kostelić snimljena u šetnji sa svojom djecom, pogledajte koliko je narastao njezin prvorođenac, kojeg inače skriva od javnosti!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Karol G Karol G Karol G Karol G +23 Karol G Celebrity Na Instagramu je bomba bez mane, no istina je ipak nešto drugačija: Paparazzi razotkrili kolumbijsku zvijezdu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene