svi su je znali!

Sjećate se Tanje Jovanović? Bila je zvijezda domaćih realityja, a ljubav prema kamerama i danas ju veže, evo čime se bavi!

Tanja Jovanović Tanja Jovanović Jurica Galoic/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tanja Jovanović - 1 Tanja Jovanović - 4 Tanja Jovanović - 1 Tanja Jovanović - 4 Tanja Jovanović - 5 Tanja Jovanović - 2 Tanja Jovanović - 3 Tanja Jovanović - 6 Tanja Jovanović - 7 Tanja Jovanović - 8 +20 Tanja Jovanović - 9 Galerija

Bivša reality zvijezda Tanja Jovanović nestala je iz javnosti, a onda se posvetila društvenim mrežama, evo gdje je danas i kako izgleda.

Tanja Jovanović ime je koje je dobro poznato hrvatskoj javnosti, a mogli smo je gledali u domaćim reality showovima. Nakon nekoliko godina slave, Tanja se naglo povukla iz javnosti, a potom se posvetila društvenim mrežama.

Danas se preziva Matić, a davnih godina pažnju javnosti privlačila je tijekom svojih avantura u različitim showovima. Bila je jedna od kandidatkinja na Farmi, a pojavila se i u emisiji "Ne zaboravi stihove".

Prije nekoliko godina, Tanja je pokrenula svoj vlastiti kanal na YouTubeu u kojem s gledateljima dijeli dosad nepoznate pojedinosti iz svog života.

U jednom od videa otkrila je između ostalog da se udala, rodila sina i odselila u Njemačku. Već godinama živi u Düsseldorfu, a u slobodno vrijeme bavi se snimanjem motivacijskih videa.

Bivša Farmerica dotakla se i trudnoće i otkrila kako se u tom periodu udebljala više od 40 kilograma.

"Sa 69 kilograma došla sam na 110. Izgubila sam 30 kilograma i još 10 je ostalo viška. Tada sam svojevoljno stala jer nevjerojatno je koliko ja volim jesti", rekla je Tanja u jednom svom videu.

Otkrila je i na koji način zarađuje – sa suprugom Tonijem Matićem kupuje stanove koje potom renovira, prodaje i iznajmljuje.

I dalje izgleda odlično, a da se gotovo ništa nije promijenila, pogledajte u našoj galeriji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Matic Ex-Jovanovic (@tanjabelieve)

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Lara Demarin Lara Demarin Lara Demarin Lara Demarin +16 Lara Demarin Clubzone Pjevačica napustila Matiju Cveka i oglasila se o novom početku: "Pamtit ću ovih šest godina, tu i tamo možda pustiti još koju suzu"

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Emmanuel i Brigitte Macron (Foto: Getty Images) Emmanuel i Brigitte Macron Emmanuel i Brigitte Macron - 2 Emmanuel i Brigitte Macron - 3 +18 Emmanuel i Brigitte Macron Celebrity Započeli su vezu kad je njoj bilo 40, a njemu samo 15 godina, ona mu je bila i učiteljica: "Užasavalo me što je on tako mlad, ali..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene