Obožavaju ovo raditi!

William i Kate pokazali da su i oni samo običan bračni par, zajednički kadrovi s privatnog putovanja dobili su rijetku premijeru!

Princ William i Kate Middleton Princ William i Kate Middleton Profimedia 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William i Kate Middleton - 1 Princ William i Kate Middleton - 2 Princ William i Kate Middleton - 3 Princ William i Kate Middleton - 4 Princ William i Kate Middleton - 5 Princ William i Kate Middleton - 6 Kate Middleton - 7 Kate Middleton - 6 Kate Middleton - 5 Kate Middleton - 4 +22 Princ William i Kate Middleton - 1 Galerija

Princ i princeza od Walesa podijelili su na svojim društvenim mrežama romantični videozapis i dokazali da su i oni samo običan par koji uživa u zajedničkom životu.

Kate Middleton i princ William na svojem su službenom profilu na YouTubeu objavili novi videozapis kojim su raznježili svoje pratitelje.

Iako vjerojatno mnogi nisu znali, Kate i William naučili su profesionalno roniti, a svoj put na Karibe prošle godine iskoristili su kako bi istražili koraljne grebene tijekom svoga osmodnevnog posjeta.

Princ je za kamere u videozapisu odvratio pozornost gledatelja na čuvanje planeta Zemlje i ekološku učinkovitost, a prekrasni kadrovi ispod mora oduševili su pratitelje.

Njihovo iskustvo možete pogledati OVDJE.

Otprije je poznato da je Kate pravi sportski tip, a ronjenjem se bavi od 2015. godine. Tada je stekla kvalifikaciju za ronjenje na otvorenim vodama Profesionalne udruge instruktora ronjenja (PADI), koja joj omogućuje ronjenje do 30 metara ispod površine, jednu od najnaprednijih ronilačkih kvalifikacija. Telegraph je tada objavio da je princeza kvalifikacije stekla na otoku Mustique, na Karibima, gdje obitelj Middleton odsjeda već godinama.

Glasnogovornik Kensingtonske palače potvrdio je da je Kate stekla svoju kvalifikaciju te dodao: ''Ronjenje je nešto u čemu vojvotkinja jako uživa, a vojvoda od Cambridgea, koji je, naravno, predsjednik BSAC-a, rekao je u prošlosti da se nada da će se njihova djeca zainteresirati za sport.''

Princ William godinama je također bio veliki ronilac, a od svoga oca kralja Charlesa preuzeo je dužnost predsjednika British Sub-Aqua Cluba, upravnog tijela za rekreativne ronioce diljem Ujedinjenog Kraljevstva.

Kate i William na svojim su se službenim kraljevskim putovanjima iskušali u mnogočemu, a njihov vedri duh uvijek ih čini još simpatičnijima. Iako je kraljevskoj obitelji to prije bilo strogo zabranjeno, ovaj bračni par spontanost je uveo pod glavna pravila kad izlaze u javnost, a to dodatno pokazuje da su i oni samo još jedan bračni par koji uživa u međusobnom društvu.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijoković - 6 Simona Mijoković - 5 Simona Mijoković - 3 Simona Mijoković - 2 +24 Simona Mijoković - 1 Celebrity Simona Mijoković podijelila je šokantno priznanje o svojoj prošlosti: ''Imala sam tri pobačaja, dao mi je kovertu i poslao me da to sklonim...''

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Andreja Pejić - 4 Andreja Pejić - 3 Andreja Pejić - 2 Andreja Pejić - 1 +17 Andreja Pejić - 1 Zanimljivosti Ova svjetski poznata djevojka iz BiH rođena je kao muškarac, a onda se našla na popisu 100 najseksepilnijih žena svijeta!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene