I oni su samo ljudi!

Kate i William sasvim slučajno otkrili pikanterije iz privatnog života: ''Will ima prljave misli...''

Kate Middleton i princ William Kate Middleton i princ William Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i princ William - 5 Kate Middleton i princ William - 4 Kate Middleton i princ William - 2 Kate Middleton i princ William - 1 Kate Middleton i princ William - 3 Princ William i Kate Middleton - 2 Kate Middleton i princ William - 6 Kate Middleton i princ William - 5 Kate Middleton i princ William - 4 Kate Middleton i princ William - 3 +19 Kate Middleton i princ William - 2 Galerija

Kate Middleton i princ William gostovali su na jednom britanskom radiju, a tamo su otkrili detalje iz svog života za koje su svi mislili da nikad nećemo moći saznati.

Kate Middleton i princ William povodom obilježavanja Svjetskog dana mentalnog zdravlja odradili su gostovanje na BBC Radio 1.

U svojem javljanju u eter, par je otkrio i zanimljive pikanterije za koje nitko nije mislio da bi otkrili.

Princ i princeza od Walesa bili su gosti u emisiji ''Going Home'', a tamo se, među ostalim, pričalo i o korištenju emotikona. Tom prilikom voditeljica Vick Hope upitala je kraljevski par koji od emotikona najčešće koriste kod komunikacije putem mobitela.

Kate Middleton se na to našalila da ovisi o kojoj se WhatsApp grupi radi, ako je riječ o obiteljskoj grupi, onda paze. Na njezine riječi nadovezao se princ William rekavši kako su mu rekli da mora izabrati nešto drugo umjesto patlidžana, jer on baš i nije primjeren.

''Najčešće sam koristio emotikon patlidžana, no morao sam malo odrasti, pa je sada to smiley s očima koje idu gore dolje i ustima'', rekao je William, dok je Kate rekla da najviše koristi emotikone srca, potom onog koji plače i na kraju histeričnog smijeha kada stvari krenu po zlu.

Na njihove izjave nisu ostali imuni voditelji Jordan North i Vick Hope, koji su na Williamov odgovor ostali isprva malo šokirani, a potom i oduševljeni.

North je rekao: ''On je rekao patlidžan, pa to je genijalno'', dok se Vick Hope nadovezala: ''Zna on što treba. Ima prljave misli.''

Kate i William inače su poznati po svom opuštenom ponašanju, a čini se da se iz godine u godinu kraljevski par sve više opušta te javnosti želi pokazati da su i oni samo običan bračni par s normalnim svakodnevicama.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Rose - 15 Demi Rose - 6 Demi Rose - 7 Demi Rose - 9 +28 Demi Rose - 13 Celebrity Raskošne obline mlade Britanke teško je ne primijetiti, a ona je našla maštovit način da pokrije one najintimnije dijelove!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Sasso - 8 Ana Sasso - 5 Ana Sasso - 4 Ana Sasso +28 Ana Sasso - 1 Nekad i sad Ova žena ima 60 godina! Brutalno tijelo donijelo joj je slavu u bivšoj državi, a i danas ju prati prepoznatljiv nadimak!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene