Bujna ljepotica

Raskošne obline mlade Britanke teško je ne primijetiti, a ona je našla maštovit način da pokrije one najintimnije dijelove!

Demi Rose Demi Rose Profimedia 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Rose - 15 Demi Rose - 6 Demi Rose - 7 Demi Rose - 9 Demi Rose - 13 Demi Rose - 5 Demi Rose - 2 Demi Rose - 3 Demi Rose - 1 Demi Rose - 4 +22 Demi Rose - 6 Galerija

Britanska manekenka Demi Rose svojim raskošnim oblinama redovno se hvali na društvenim mrežama, a maštoviti outfit ovog je puta sve ostavio bez daha.

Mlada britanska manekenka Demi Rose jedna je od najpoznatijih mladih djevojaka na svijetu koja se nije proslavila svojom visinom i mršavom figurom već raskošnim oblinama koje ima.

Svoje grudi i stražnjicu rijetko kojim odjevnim predmetom može sakriti, a sad je novim maštovitim outfitom sve ostavila bez daha.

Naime, Demi je pozirala pokraj morske stijene u moru, a najintimnije dijelove na svojim grudima sakrila je školjkama. Gaćice boje kože nategnula je da ne spadnu, a oko tijela je još imala poseban dodatak koji je bio nalik na top.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi 🌹 (@demirose)

Na Instagramu je prati 20 tisuća vjernih obožavatelja, a svojom pojavom na plažama uvijek privuče i objektive paparazza.

Podsjetimo, Demi je proslavila avantura s reperom Tygom nakon čega je nastavila privlačiti pažnju fotografijama na kojima su redom njezine obline u prvome planu.

Rose je krajem 2018. godine preminuo otac, a samo sedam mjeseci kasnije morala se oprostiti i od majke Christine.

Često je pričala kako se sa svime nosila, a u jednom od intervjua progovorila je i o vršnjačkom nasilju kada joj je bilo 14 godina. Istaknula je da su je maltretirali u školi, zbog čega je većinu vremena provodila na internetu.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Vrbos - 8 Martina Vrbos - 7 Martina Vrbos - 4 Martina Vrbos - 3 +22 Martina Vrbos - 5 Nekad i sad Teško da ćete na prvu pogoditi o kojoj je našoj pjevačici riječ, s godinama je potpuno promijenila imidž!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Madonna - 13 Madonna - 7 Madonna - 1 Madonna - 2 +26 Madonna - 3 Celebrity Madonna se nakon ozbiljne bolesti vratila na binu pa u donjem rublju fanovima priuštila pravi show!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene