Ovo je preslatko!

Kate Middleton rijetkim je potezom ganula sve, tako nešto od nje nitko nije očekivao, a posebno jedna osoba!

Kate Middleton Kate Middleton Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William, Kate Middleton i princeza Charlotte - 1 Kate Middleton - 2 Princ George i Kate Middleton Princ William, Kate Middleton i princeza Charlotte - 2 Kate Middleton i princ William Princ William i Kate Middleton Princ George - 2 Princ George Princ George - 3 Princ George - 4 +18 Princ George - 1 Galerija

Kate Middleton se pobrinula da šestogodišnja djevojčica koja je pisala njezinom sinu, princu Georgeu dobije odgovor pa oduševila obožavatelje britanske kraljevske obitelji.

Britanska vojvotkinja Kate Middleton ponovno je oduševila javnost i to nakon što je poslala slatko pismo šestogodišnjoj djevojčici koja je pozvala njezinog sina, 9-godišnjeg princa Georgea na svoj rođendan.

Pogledaj i ovo Princeza Kate Middleton s djecom Na sve je mislila Djeca Kate Middleton odigrala su ključnu ulogu u otkrivanju stanja princeze, nešto ju je najviše mučilo

Unatoč ogromnoj količini pisama koja svakodnevno pristižu od strane obožavatelja na adresu kraljevske obitelji, 40-godišnja Kate pobrinula se da djevojčica dobije osobni odgovor iz palače.

O svemu se oglasila majka djevojčice, opisujući kraljevsku poruku kao nešto nevjerojatno za čuvanje i uspomenu.

"Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea zamolili su me da vam zahvalim na vašem pismu u kojem pozivate princa Georgea na proslavu vašeg šestog rođendana. Žao mi je što je trebalo toliko dugo da odgovorim. Njihova Kraljevska Visočanstva bila su iznimno zahvalna na vašem ljubaznom pozivu. Međutim, nakon što su pažljivo razmotrili mogućnosti, jako im je žao što nevoljko moraju odbiti poziv. Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea bili su neizmjerno dirnuti što ste se potrudili pisati njihovom sinu, princu Georgeu. To je zaista bilo vrlo pažljivo od vas i Njihova Kraljevska Visočanstva su me zamolila da vam pošaljem njihovu najtopliju zahvalnost i najbolje želje. Nadam se da ćete uživati ​​u svom rođendanu", stoji u pismu iz palače prenosi The Express.

U međuvremenu je i princ George uživao u vlastitom rođendanu, kada je 21. srpnja napunio devet godina, a Kate je tim povodom objavila njegovu novu fotografiju na društvenim mrežama.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Kerry Katona - 4 Kerry Katona - 1 Kerry Katona - 4 Kerry Katona - 3 +13 Kerry Katona - 2 Celebrity Nekadašnja velika pop-zvijezda ponosno pokazala nesavršenosti s kojima se dugo borila, a od samog dna spasile su ju golišave fotografije!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša u Banja Luci - 2 Jelena Karleuša u Banja Luci - 1 Jelena Karleuša u Banja Luci - 1 Jelena Karleuša u Banja Luci - 2 +27 Jelena Karleuša u Banja Luci - 3 Celebrity Na pozornicu je išetala polugola i publiku počastila prizorima za odrasle, a vrući nastup završio je pravom dramom!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene