njezina slika i prilika!

Lijepu kćer Nede Ukraden nemamo često priliku vidjeti, a nevjerojatno je koliko nalikuje mami!

Neda Ukraden Neda Ukraden Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Bilbija Minović Neda Ukraden i kći Jelena - 3 Neda Ukraden i kći Jelena - 9 Neda Ukraden i kći Jelena - 7 Neda Ukraden i kći Jelena - 8 Jelena Bilbija Minović Neda Ukraden i kći Jelena - 5 Neda Ukraden i kći Jelena - 6 Neda Ukraden i kći Jelena - 10 Neda Ukraden +9 Neda Ukraden Galerija

Neda Ukraden ima kći Jelenu koja je njezina slika i prilika, a također su i izrazito bliske te žive zajedno.

Pjevačica Neda Ukraden (72) slovi kao najseksi baka Balkana, a unučiće joj je podarila njezina kći Jelena koja je njezina slika i prilika.

Pogledaj i ovo Neda Ukraden i kći Jelena Pa iste su! Neda Ukraden snimljena u društvu svoje kćeri, koja joj nevjerojatno nalikuje, a izgledaju kao da su sestre!

Jelenu nemamo često priliku vidjeti u javnosti, ali zato ima i otvoren profil na Instagramu gdje najčešće dijeli obiteljske fotografije, a u komentarima je pratitelji stalno uspoređuju s mamom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jelena Bilbija Minovic (@bilba80)

No za razliku od nede, Jelena se ne bavi glazbom, već radi kao direktorica marketinga, a usto je i vlasnica salona za uljepšavanje u Beogradu. U braku je s Predragom Minovićem s kojim ima troje djece, sina Dušana i blizanke Nedu i Aleksandru.

Jelena nosi očevo prezime, a Neda ju je dobila s pokojnim suprugom Milanom Bilbijom koji je preminuo 2013. godine.

Mama i kći jedna su drugoj su velika podrška, a zanimljivo je da Neda živi u istom stanu s Jelenom i njezinom obitelji.

"Srećom, imamo toliko veliki stan pa moramo jedno drugo zvati preko telefona. Mama se uvijek može izolirati i odmoriti kod nas. Ipak, rijetko to radi. Moja majka ima energiju kao nitko, ima snagu zmaja na sceni, a kod kuće je nježna baka", izjavila je Jelena za jednom prilikom za Blic.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle - 1 Meghan Markle - 6 Meghan Markle - 14 Meghan Markle - 19 +25 Meghan Markle - 18 Celebrity Pogledajte kako je Meghan Markle dočekana pred palačom, izrazi lica okupljenih sve govore!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton - 6 Kate Middleton - 5 Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 1 +25 Kate Middleton - 3 Celebrity Titula nije jedino što je Kate Middleton promijenila, evo kojim je još novim detaljem iznenadila fanove kraljevske obitelji!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene