dostojni nasljednici

Zgodni na tatu! Sinovi Davida Beckhama više nisu mali i njegove su vjerne kopije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sinovi Davida i Victorije Beckham, Romeo, Brooklyn i Cruz, prerasli su svojeg oca te mu jako nalikuju.

David i Victoria Beckham jedan su od najdugovječnijih i najzgodnijih celebrity parova, a u 21 godinu braka dobili su četvero djece.

Pogledaj i ovo Cruz Beckham i Tana Holding Zaljubljeni golupčići Njamlađi Beckham ponovno zavodi, 17-godišnjak novu djevojku ljubio i grlio pred znatiželjnim fotografima!

Njihovo najmlađe dijete je devetogodišnja Harper Seven, a od trojice sinova najstariji je Brooklyn koji ima 21 godinu, za njim slijedi 18-godišnji Romeo James, pa Cruz kojemu je 15 godina. I dok je njihova kći još djevojčica, sinovi su već su odrasli i Davidova su slika i prilika.

David je proteklog vikenda snimljen u Miamiju, gdje je cijela obitelj otputovala nakon Božića, a obilazio je trgovine sportske opreme s Romeom i Cruzom, i na fotkama je jasno kako su ga obojica već prerasla.

Čini se da nogometaš, koji i u 46. godini slovi za jednog od najzgodnijih frajera na svijetu, ima dostojne nasljednike, a svi njegovi sinovi su pokazali i interes za nogomet. Brooklyn i Romeo su od nogometne karijere ipak odustali i sada se najviše nade polaže u Cruza koji igra za mladu momčad kluba Arsenal.

Brooklyn, koji nije snimljen na odmoru s tatom i braćom, nedavno je s Davidom i Cruzom pozirao na fotki koju je ponosni tata objavio na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli David Beckham (@davidbeckham)

Pozirali su zagrljeni, a ispod objave su mnogi komentirali nevjerojatnu sličnost između oca i sinova.

Victoria i David svojeg bi najstarijeg sina ove godine trebali i oženiti. Brooklyn se prošle se godine u srpnju zaručio za glumicu Nicolu Peltz s kojom uskoro planira stati pred oltar. Njegovi roditelji su jako zadovoljni svojom budućom snahom kao i činjenicom da je netko konačno smirio njihovog nestašnog sina koji je prije Peltz djevojke mijenjao kao čarape. 

Beckhamovi su jako povezani sa svojom djecom, no David ne skriva da mu je Haper mezimica, a i ona je, umjesto maminim dizajnerskim, krenula tatinim nogometnim stopama i to u ranijoj dobi od svoje braće, pa je moguće da će baš ona jednog dana naslijediti Davida.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene