Već je toliko prošlo

Njihovu avanturu i potragu za blagom mnogi i danas pamte, a evo koliko su se ove dječje zvijezde promijenile u zadnjih 35 godina

Goonies (Foto: Profimedia) Goonies (Foto: Profimedia) profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Goonies (Foto: Profimedia) Goonies (Foto: Profimedia) Goonies (Foto: Profimedia) Goonies (Foto: Profimedia) Goonies (Foto: Profimedia) +0 Goonies (Foto: Profimedia) Galerija

Film "The Goonies" iz 1985. godine legendarni je holivudski film koji se i danas rado gleda diljem svijeta.

Na spomen filma "The Goonies" iz 1985. godine mnogi danas osjete jaku nostalgiju i prisjete se nekih lijepih uspomena iz djetinjstva, a to je upravo ono što je ovaj kultni holivudski klasik generacijama ostavio u nasljeđe.

Upravo je on prema listi časopisa Rolling Stone na 13. mjestu prema novčanoj zaradi, a mnogi su ga uvrstili i na popise najboljih filmova svih vremena.

Priča je to o pustolovini najboljih prijatelja koji će pokušati učiniti sve da ne ostanu bez svojih domova koji su u opasnosti zbog izgradnje terena za golf teren i spase sebe i svoje obitelji, u čemu im pomaže karta sa sakrivenim blagom koju su pronašli na tavanu.

Glavne uloge u filmu ostvarili su Sean Astin kao Mikey, Josh Brolin kao Brand, u ulozi Moutha gledali smo Coreyja Feldmana, kao Chunk se pojavio Jeff Cohen, a kao Data Jonathan Ke Quan. Glavne ženske uloge odigrale su Kerri Green koja je glumila Andy i Martha Plimpton Stef, a uloge zlikovaca iz obitelji Fratelli utjelovili su Anne Ramsey, Robert Davi i Joe Pantoliano. Naravno, neizostavni lik je i Sloth kojeg je glumio John Matuszak.

Od premijere filma prošlo je dugih 35 godina, glumci su odrasli, a neki su se toliko promijenili da ih je jako teško prepoznati na prvi pogled. Većina njih se nastavila se baviti glumom pa smo tako Seana gledali kao hobita Sama u trilogiji "Gospodar prstenova" i Boba Newbyja u seriji "Stranger Things", Corey je snimio još nekoliko filmova, a zavidnu je karijeru ostvario i Josh koji je zaradio i nominaciju za sporednu ulogu i filmu "Milk" 2009. godine.

Martha je dobitnica glumačke nagrade Emmy za ulogu u seriji "Dobra žena", a Keri se povukla iz svijeta glume prije osam godina i danas se rijetko pojavljuje u javnosti. Glumiti je prestao i Jeff Cohen koji se bavi odvjetničkim poslom i njega je od svih glumaca vjerojatno najteže prepoznati.

Kako popularna ekipa koja je osvojila svijet 80-ih godina izgleda danas pogledajte u našoj galeriji.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Valentić (FOTO: Instagram) Mario Valentić (FOTO: Instagram) Mario Valentić - 3 Mario Valentić - 4 +1 Mario Valentić (FOTO: Instagram) Celebrity Mario Valentić podijelio snimku i fotografije iz kuće u rodnoj mu Petrinji: "Hvala svima na pomoći"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene