Sad je sve jasno!

Zna se što je Jakov Kitarović radio na modnoj reviji bez supruge Kolinde, koja je veliki obožavatelj ovog domaćeg brenda!

Jakov Kitarović, Snježana Mehun Jakov Kitarović, Snježana Mehun Luka Stanzl/PIXSELL 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Revija Duchess - 1 Revija Duchess - 4 Revija Duchess - 5 Revija Duchess Revija Duchess - 2 Revija Duchess - 3 Revija Duchess - 6 Revija Duchess - 7 Revija Duchess - 1 Revija Duchess - 2 +16 Revija Duchess - 3 Galerija

Modni brend Duchess na predstavljanje svoje nove kolekcije ugostio je brojna poznata lica, a među njima se našao i Jakov Kitarović, suprug bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

Jakov Kitarović, suprug bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, sam se pojavio na reviji "Duchess Holliday", na kojoj se predstavljala nova kolekcija, ali su se i dodijelile nagrade najutjecajnijim talijanskim investitorima u Hrvatskoj.

Pogledaj i ovo Jakov Kitarović Dobro raspoložen Jakov Kitarović opet snimljen bez Kolinde na vidiku, ali s lica nije skidao zagonetni smiješak čak ni kad je primijetio fotografe!

"Sretni smo i ponosni jer je naš trud prepoznala talijanska ambasada, kao i zbog toga što od početka rada brenda surađujemo s talijanskim proizvođačima tkanina, čije materijale kupujemo u tekstilnim središtima Firenci i pokrajini Venetto, a proizvodimo sve u hrvatskim šivaonicama, tvornicama'', poručili su iz ovog modnog brenda. Njima su njihove ambasadorice uvijek najveća potpora, a među njima se posebno ističe bivša predsjednica Kolinda. 

Svima je najupečatljivija ostala tamnoplava haljina na preklop sa zlatnom trakom koju je nosila u u službenom posjetu SAD-u, kad je zasjenila i Melaniju Trump. Iz brenda Duchess kažu da se ta haljina i danas prodaje čak i u drugim varijantama. 

''Vjerujemo da će naši kupci uživati u našim novim kreacijama, kao i da će upravo gđa Kolinda izabrati ponovno nešto za sebe jer je suprug Jakov sinoć provjeravao za nju najbolje primjerke", ispričali su nakon  revije. 

Jakov Kitarović uživao je na reviji u društvu Snježanina supruga Franza Schillingera

Za tu prigodu Jakov je odjenuo elegantno crno odijelo ispod kojeg je nosio bijelu košulju i svilenu tamnoplavu kravatu. Na nogama su se isticale crne lakirane cipele.

Na reviji su se našla još neka poznata - lica Nives Celzijus, Nikolina Pišek, Borna Kotromanić, Ecija Ivušić, Maja Cvjetković, Nela Kočiš, Antea Kodžoman, Sementa Rajhard, Emina Pršić, Ivana Delač, Marko Ciboci i Neven Ciganović.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 5 +30 Nives Celzijus - 4 Celebrity Pogledajte kako se Nives Celzijus ponijela u pomalo neugodnoj situaciji u kojoj se našla zbog haljine sa seksi detaljem

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll +30 Ivana Knoll Celebrity Vruće izdanje naše najpoznatije navijačice kao podrška Vatrenima uoči Svjetskog prvenstva: "Takva u Katar!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene