Opuštena i slobodna

Bivša premijerka u izdanju u kakvom ju nismo često viđali, ponosno je prošetala sa svojom malom obitelji

Jadranka Kosor Jadranka Kosor Jadranka Kosor/Twitter 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jadranka Kosor Jadranka Kosor o američkim izborima - 1 Jadranka Kosor o američkim izborima - 2 Jadranka Kosor o američkim izborima - 3 Jadranka Kosor o američkim izborima - 4 Jadranka Kosor o američkim izborima - 5 Jadranka Kosor Jadranka Kosor Jadranka Kosor +0 Jadranka Kosor Galerija

Jadranka Kosor viđena je u šetnji Zagrebom sa svojom obitelji s kojom ju nismo imali prilike često vidjeti.

Bivša saborska zastupnica i premijerka Jadranka Kosor viđena je u opuštenoj šetnji Zagrebom sa svojom obitelji.

Pogledaj i ovo Jadranka Kosor - 1 Ali osmijeh je tu! Jadranka Kosor objavila je fotografiju iz bolnice na kojoj hoda na štakama: ''Borba se nastavlja...''

Iako ju svi pamte i znaju kao političarku, Jadranka je i majka i baka, a fotografi su je uhvatili u šetnji sa sinom Lovrom, snahom Mateom i unukom.

U crnoj kombinaciji laganih hlača, majice i vestice te poznatim crnim sunčanim naočalama, Kosor je uživala u slobodnom vremenu, a fotografije je podijelio Tportal.

Kosor je sina Lovru dobila u braku s Ivom Škopljancem 1994. godine, a godinama je javljala kako je vezana uz svog sina.

U listopadu 2015. godine i Lovro se vjenčao s Mateom, a s njom je dobio i sinčića. Uloga bake dobro joj je sjela, a premijerka je otkrila da se dobro snašla jer je i nju sama odgajala baka.

Gostujući u podcastu Ženska strana Marije Pajić na portalu Žena.hr prisjetila se djetinjstva koje je, kako je rekla, bilo sasvim nespecifično, prije svega zbog toga što nikad nije upoznala svojeg oca. Name, roditelji su joj se rastali kada je imala samo dvije godine, a otac je nakon toga više nikada nije htio vidjeti.

Dodala je i kako je traumatično djetinjstvo utjecalo na njezin stil majčinstva i da zato svojeg sina Lovru od rođenja obasipa bezuvjetnom ljubavlju, a pohvalila se i kako je odrastao u sjajnu osobu.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 5 +28 Maja Šuput - 6 Celebrity Maja Šuput na druženju s najdražom publikom uhvaćena bez filtera i fotošopa, evo kako izgleda kraljica hrvatskih svadbi!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 5 Nina Badrić - 1 +26 Nina Badrić Celebrity Nina Badrić sjela na rub ceste pa pokazala s kim je odsjela u luksuznom hotelu: ''Čarobno kao čarobno jutro''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene