voli ovaj badić

Knoll sama objavila fotografije u badiću zbog kojeg se prošlo ljeto našla na meti korisnika društvenih mreža, a sve zbog jednog razloga!

Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll +19 Ivana Knoll - 1 Galerija

Ivana Knoll javila se svojim pratiteljima s odmora u St. Bartsu i to u badiću o kojem se prije nekoliko mjeseci puno pričalo.

Naša najpoznatija navijačica i influencerica Ivana Knoll javila se svojim pratiteljima na profilu na Instagramu iz popularnog ljetovališta za slavne St. Barts i to u dobro poznatom izdanju.

30-godišnja Ivana pozirala je u bikiniju i to u onom u kojem su je paparazzi snimili prošlog ljeta u Marbelli i kada su svi pričali da u stvarnosti izgleda drugačije nego na fotografijama koje sama objavljuje na Instagramu na kojem ju prati 3,1 milijun ljudi.

Ivana je prije nekoliko mjeseci na plaži u Marbelli paradirala u minijaturom bikiniju s tangama, koji je otkrio sitne nesavršenosti na tijelu koje inače vješto briše u fotošopu, a baš taj dio mnogi su joj zamjerili jer su mislili da za to nema potrebe. 

Naime, Ivanu često kritiziraju da pretjerano uređuje svoje fotografija i snimke, no svejedno je na Instagramu vjerno prate milijuni obožavatelja, od kojih je većinu stekla tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, kada su njezine fotografije s tribina obilazile svijet.

Posljednjih nekoliko mjeseci baza joj je Miami, a tamo se družila i sa svjetskim zvijezdama, poput glumca Leonarda DiCaprija, repera Drakea, košarkaša Shaquillea O'Neala i drugih.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori - 4 Bianca Censori - 2 Bianca Censori - 1 Bianca Censori - 5 +28 Bianca Censori - 3 Celebrity Kontroverzni glazbenik objavio polugole fotografije svoje supruge uz bizaran opis: ''Nema hlača ove godine''

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Laura Dundović - 1 Laura Dundović - 2 Laura Dundović - 4 Laura Dundović - 5 +21 Laura Dundović - 6 Celebrity Lijepa Australka hrvatskih korijena pokazala čari u sićušnom badiću, često ističe koliko je ponosna na svoje korijene!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene