Kakvo tijelo!

Ima 52 godine, ali seksi donje rublje pristaje joj bolje nego upola mlađim kolegicama, evo u čemu se krije njezina tajna

Helena Christensen (Foto: Instagram) Helena Christensen (Foto: Instagram) instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Christensen (Foto: Instagram) Helena Christensen (Foto: Instagram) Helena Christensen (Foto: Instagram) Helena Christensen (Foto: Instagram) Helena Christensen (Foto: Instagram) David Beckham i Helena Christensen (Foto: Instagram) +0 Helena Christensen (Foto: Instagram) Galerija

Helena Christensen pozirala u donjem rublju i pokazala je savršenu liniju iza koje se krije vrlo jednostavna tajna.

Helena Christensen jedna je od najpopularnijih i najuspješnijih manekenki svih vremena, a unatoč tome što danas već ima 52 godine ne pokazuje namjeru da se prestane baviti svojim poslom i snimati izazovne editorijale.

Pogledaj i ovo Helena Christensen 53 su joj godine! Proslavila se još 80-ih, a zbog najnovijih fotki na kojima je u donjem rublju čini se kao da je vrijeme za nju stalo!

Tako je upravo ona izabrana za naslovno lice nove kampanje jednog brenda donjeg rublja, a čini se da se u tome snašla i puno bolje nego bi to možda učinile njezine upola mlađe kolegice. Helena je odvažno pozirala u čipkastom grudnjaku i gaćicama, pokazala je savšrenu liniju, a i sama se našla u ulozi umjetničke direktorice snimanja.

Njezina manekenska karijera započela je davne 1986. godine nakon što je pobijedila na izboru za Miss Universe Danse i ubrzo je stekla titulu supermodela i zajedno s Lindom Evangelistom, Christy Turlington, Cindy Crawford, Naomi Campbell, Elle Macpherson i Claudijom Schiffer ispisala povijest u svijetu mode.

Helena se i sama okušala u dizajniranju odjeće, bavi se fotografijom, a bila je i suosnivačica časopisa Nylon koji je izlazio od 1999. do 2017. godine.

Prije nekoliko godina progovorila je o svojoj zavidnoj liniji i načinu na koji održava top formu pa je otkrila kako to uspijeva plivanjem u rijekama, jezerima i oceanima, a uživa i u fitnessu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena (@helenachristensen)

  1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Lisa Rinna (Foto: Getty Images) Lisa Rinna i Harry Hamlin (Foto: Getty Images) Lisa Rinna i Harry Hamlin (Foto: Getty Images) Lisa Rinna (Foto: Getty) +3 Lisa Rinna (Foto: Getty) Celebrity Zabrinulo ju je kćerino nestašno ponašanje, pa je požurila u kontrolu, a umalo se i sama onda našla u problemima

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Amelia i Delilah Hamlin (Foto: Profimedia) +0 Amelia i Delilah Hamlin (Foto: Profimedia) Celebrity Ovu djevojku prati gotovo 1,5 milijuna ljudi, a zbog golišavih fotografija nerijetko završi i na naslovnicama svjetskih tabloida!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene