Majku joj svi dobro znamo!

Ovu djevojku prati gotovo 1,5 milijuna ljudi, a zbog golišavih fotografija nerijetko završi i na naslovnicama svjetskih tabloida!

Amelia i Delilah Hamlin (Foto: Profimedia) Amelia i Delilah Hamlin (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Amelia i Delilah Hamlin (Foto: Profimedia) +0 Amelia i Delilah Hamlin (Foto: Profimedia) Galerija

Delilah Belle Hamlin opušta se u meksičkom Tulumu sa svojim dečkom, a dok je paradirala u minijaturnom badiću, fotografi joj nisu nimalo smetali.

Kći holivudskog para Lise Rinne i Harryja Hamlina, 23-godišnja Delilah Belle Hamlin, sa svojim je društvom pobjegla na odmor u meksički Tulum, destinaciju koja je posljednjih mjeseci izuzetno aktualna kod brojnih svjetskih zvijezda. U minijaturnom bijelom bikiniju izmjenjivala je nježnosti sa svojim dečkom Eyalom Bookerom (25), a u međuvremenu se opuštala i u omiljenom društvu.

Mlada zvijezda Instagrama pokazala je svoje tonirano tijelo, a na fotografe se nije obazirala ni u jednom trenutku. Američki mediji pišu kako je Delilah u Tulum otišla proslaviti svoj 23. rođendan koji je bio 10. lipnja.

Fotke u bikinijima i ljubakanje s dečkom njezina su svakodnevica, a iz dana u dan prikuplja sve više pratitelja koji se ne prestaju diviti njezinoj zavidnoj figuri. Prati je gotovo 1,5 milijuna ljudi, a zbog golišavih fotografija nerijetko završi i na naslovnicama svjetskih tabloida.

Delilah i njezina sestra Amelia još su prošle godine plijenile pažnju medija. Dok se Delilah često svađa sa svojim dečkom u javnosti, no uvijek se na kraju pomire, Amelia je lani završila u zagrljaju razuzdanog Scotta Disicka. Njezini roditelji nisu bili oduševljeni ljubavnim izborom svoje kćeri, o čemu su i javno govorili, no mladoj Ameliji roditelji nisu bili problem.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum i Tom Kaullitz (Foto: Instagram) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Instagram) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) +9 Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Celebrity U seksi izdanju pokazala za koga navija, sićušna majica koja joj jedva prekriva grudi nogomet je bacila u drugi plan

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Karlie Kloss i Joshua Kushner (Foto: Profimedia) Karlie Kloss i Joshua Kushner (Foto: Profimedia) Karlie Kloss (Foto: Profimedia) Karlie Kloss (Foto: Profimedia) +1 Karlie Kloss (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Pretrpjela je silne udarce od obitelji svog muža koji je ignorirao njihovo mišljenje, a ona im je samo jednom javno odbrusila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene