suprug ju nahvalio u govoru

Gwen Stefani dobila je svoju zvijezdu na Stazi slavnih u Los Angelesu: "Lijepo je vidjeti kako joj se odaje počast''

Gwen Stefani Gwen Stefani Profimedia 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Gwen Stefani Gwen Stefani - 1 Gwen Stefani - 2 Gwen Stefani - 3 Gwen Stefani - 4 Gwen Stefani - 5 Gwen Stefani - 6 Gwen Stefani - 7 Gwen Stefani - 8 Gwen Stefani (Foto: Profimedia) +22 Gwen Stefani (Foto:Instagram) Galerija

Stefani je na svečanom otkrivanju zvijezde u Hollywoodu bila s tri sina i suprugom Blakeom Sheltonom, američkim pjevačem country glazbe.

Shelton je u govoru hvalio njezinu predanost kao majke 17-godišnjem Kingstonu, 15-godišnjem Zumi i devetogodišnjem Apollu.

“Stojeći ovdje gotovo 10 godina nakon što sam je upoznao, mogu reći da je biti majka još uvijek najvažnija stvar u njezinu životu,” rekao je okupljenima.

"I moram vam svima reći da je to rijetkost u ovom poslu."

"Danas je lijepo vidjeti kako joj se odaje počast za njezin sporedni projekt, a to je biti jedna od najvećih zvijezda na svijetu", dodao je Shelton.

"Od glazbe, televizije i filmova do mode i ljepote, penjala se na vrh uvijek iznova, sa svojim jedinstvenim stilom zbog kojeg se svijet zaljubio u nju. Ali ne toliko koliko ja.”

Stefani se nakon ceremonije oglasila na Instagramu kako bi mu izrazila zahvalnost, napisavši:

''Tko bi rekao da će ova djevojka iz Anaheima imati vlastitu zvijezdu na stazi slavnih u Hollywoodu. Hvala ti što si hodao ovim putem sa mnom, pjevao sa mnom sve ove godine … volim te !!!'', zaključila je. 

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Klisab revija Jelena Rozga - 1 Klisab revija Jelena Rozga - 7 Jelena Rozga i Tonči Huljić - 1 Jelena Rozga i Tonči Huljić - 2 +27 Jelena Rozga i Lorena Bućan - 3 Zanimljivosti Rozga sasvim iskreno: ''Prilaze mi i žene, bilo je i bračnih ponuda, ali to su komične situacije''

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Nela Kocsis Nela Kocsis Nela Kocsis - 5 Nela Kocsis - 3 +20 Nela Kocsis - 2 Celebrity Atraktivna osječka glumica oduševila svojom pojavom na javnom događanju nakon dugo vremena, čak su i zanimljive čizme pale u drugi plan!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene