objavljeno upozorenje

Obožavatelji kraljice zamoljeni su da pred palačom ne ostavljaju ove stvari, jedna od njih je bila i njezino omiljeno jelo!

Cvijeće ispred Buckinghamske palače - 6 Cvijeće ispred Buckinghamske palače - 6 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Cvijeće ispred Buckinghamske palače - 1 Cvijeće ispred Buckinghamske palače - 2 Cvijeće ispred Buckinghamske palače - 3 Cvijeće ispred Buckinghamske palače - 4 Cvijeće ispred Buckinghamske palače - 5 Cvijeće ispred Buckinghamske palače - 6 Kraljica Elizabeta II. u posjetu Australiji - 7 Kraljica Elizabeta II. u posjetu Australiji - 6 Kraljica Elizabeta II. u posjetu Australiji - 5 Kraljica Elizabeta II. u posjetu Australiji - 3 +20 Kraljica Elizabeta II. u posjetu Australiji - 2 Galerija

Tužni posjetitelji ispred Buckinghamske palače počeli su ostavljati sendviče s marmeladom i Paddington medvjediće u čast sjećanja na kraljicu, vodeći upozoravaju da građani to više ne rade.

Tužni posjetitelji koji posjećuju Buckinghamsku palaču kako bi odali počast kraljici Elizabeti II. već danima ostavljaju cvijeće i poruke ispred ograde palače.

Pogledaj i ovo Kraljica Elizabeta II. Njena kći otkrila je detalje Kraljicu Elizabetu brinula je jedna stvar prije njezine smrti, čini se kao da je cijelo vrijeme imala predosjećaj

Ipak, neki od njih počeli su nositi i poznati britanski simbol medvjedića Paddington i sendviče od marmelade koji su joj bili omiljeni, a s kojima je kraljica snimila legendarnu reklamu.

Ipak, rukovoditelji kraljevskog Parka upozoravaju ljude da to ne čine jer će time samo oštetiti okoliš i stvoriti dodatno čišćenje.

U priopćenju na svojoj web stranici objavljenom jutros, Royal Parks je rekao: ''Nažalost, nikakvi darovi i artefakti neće biti prihvaćeni i javnost će biti zamoljena da ih ne donose u parkove.''

Također, okupljeni građani zamoljeni su da, ukoliko žele i moraju, nose cvijeće bez omota ili poklone koji su organski razgradivi.

Deseci tisuća ljudi satima čekaju u red kako bi odali počast kraljici, a red je dugačak i do kilometar od same palače.

Tisuće buketa i poruka mogu se vidjeti ispred ograde palače, a kraljevski radnici već su otkad na zadatku da miču plastične omote s cvijeća te ostale nerazgradive poklone koji su stavljeni na hrpe.

Cvijeće se ispred ograde počelo nakupljati još prije nego je i objavljena vijest o smrti kraljice, a samom obavijesti da je kraljica loše mnogi su bili povrijeđeni i zabrinuti.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Dragičević - 2 Tamara Dragičević - 3 Tamara Dragičević - 6 Tamara Dragičević - 7 +2 Tamara Dragičević i Petar Benčina Celebrity Tko je glumica kojoj je zbog uloge Tomine Silvane život pod povećalom? S Hrvatskom je veže jedna posebna veza!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Princ William, Kate Middleton, princ Harry, Meghan Markle Meghan Markle - 5 +26 Meghan Markle - 9 Celebrity Zbog ovog poteza prema Meghan Harryja nazivaju pravim gospodinom: "Recite što hoćete o njima, ali..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene