nešto malo drugačije

Novi detalj na Goranu Navojcu nisu svi primijetili na prvu, ali kad se malo bolje pogleda, promjena je očita!

Goran Navojec Goran Navojec Pixsell 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Navojec Goran Navojec Goran Navojec Goran Navojec Goran Navojec - 2 Goran Navojec - 3 Goran Navojec - 4 Goran Navojec - 5 Goran Navojec - 6 Goran Navojec +4 Goran Navojec Galerija

Goran Navojec gostovao je na 69. Pula Film Festivalu i tamo je prisutne iznenadio jednom promjenom na sebi.

Glumac Goran Navojec gostovao je na 69. Pula film festivalu, na kojem se pojavio u nešto drugačijem izdanju nego inače, a koje mu baš dobro pristaje. 

Pogledaj i ovo Goran Navojec, Mario Roth, Minea, Enis Bešlagić "Kakva ekipa!" Minea i službeno najavila uzbudljive novosti u društvu u kojem ćemo je uskoro često viđati: "Moja tri mušketira i ja!"

Riječ je o njegovoj novoj frizuri, čiji je lijevi dio izbrijan, a sredina duža i zalizana unatrag. Osim frizure do izražaja je došla i njegova brada, koja je u potpunosti obrijana. Čini se kako je Goran silno priželjkivao neku promjenu, koja mu se pokazala kao pun pogodak.

Za ovu prigodu odabrao je svijetle traperice i prozračnu žutu lanenu košulju, uz koje je sjajno uklopio crnu torbicu i sandale.

Navojec je u vezi sa glumicom Marijom Škaričić, s kojom se rijetko pojavljuje u javnosti, no ovaj put bili su zajedno u Puli.

U dugogodišnjoj su vezi, no svoju privatnost uspješno čuvaju od javnosti, pa se malo zna o njihovim planovima, ali Goran je nedavno za IN Magazin priznao što misli o braku.

"Nekim ljudima to nešto znači... Znam ljude koji nisu nikad službeno pred matičarem ili u crkvi rekli sudbonosno 'da', a sretni su, a ima ljudi koji jesu, pa su se razišli, bojim se da tu ne postoji recept. Ja u ljubav vjerujem, a brak i ovo prepuštam drugima da probaju", komentirao je glumac iza kojeg je 13 godina braka s koreografkinjom i plesačicom Larisom Lipovac Navojec, s kojom ima i sina Grgura.

Inače, Marija Škaričić jedna je od najuspješnijih hrvatskih glumica mlađe generacije, a odnedavno drži i rekord u jednoj nagradi za najbolju glumicu. Za film ''Mare'' dobila je treće Srce Sarajeva. Za IN Magazin ispričala je što za nju znači ljubav. "Neko polje u kojem mogu biti to što jesam, u kojem nema osuđivanja, ali i povlađivanja. Podrška. Ljubav je za mene zrcalo, polje gdje se mogu vidjeti, sve što je naopako, da se vrati natrag bez osuđivanja. I neko područje gdje mogu odrastati", ispričala je onda.

Goran je tom prilikom komentirao što misli kakav je partner. "Fantastičan, fenomenalan. Kuham, perem, spremam, peglam. Moderan, zabavan. Mene ćeš rijetko naći da se izvalim i gledam seriju, a da neko drugi zvecka sa suđem. Ja se odmah dižem i preuzimam inicijativu. To ne dopuštam samom sebi, ali dopuštam svima oko sebe", rekao je.

Imali smo ga priliku gledati i u našoj popularnoj emisiji "Tvoje lice zvuči poznato", gdje je bio dio žirija. 

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović Danijela Martinović sa sestrom i mamom +19 Danijela Martinović Celebrity Danijela Martinović javila se prvi put nakon rođenja kćeri Petra Graše i Hane Huljić, objavila je jednu lijepu vijest

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Jasna Ivanović Marin Ivanović Stoka - 3 Marin Ivanović Stoka - 1 Marin Ivanović Stoka - 2 +10 Marin Ivanovic Stoka (Foto: Promo) Celebrity Stoka objavio fotku sa suprugom koju ne viđamo često, evo kako izgleda ljepotica zbog koje je ostavio buran život

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene