Bili tihe patnje

Nekad su žarili i palili: Evo kako izgledaju i gdje su danas dečki koji su osvajali srca žena diljem svijeta

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

NSYNC su bili jedna od najpopularnijih grupa 2000-ih godina, a otkrivamo gdje su i što rade dečki koji su uz Justina Timberlakea osvajali srca brojnih djevojaka diljem svijeta.

Justin Timberlake, Chris Kirkpatrick, Lance Bass, Joey Fatone i JC Chasez 90-ih su godina postigli svjetsku popularnost zahvaljujući boybendu NSYNC. Nakon hita "Bye, Bye, Bye" iz 2002. godine većina nas zna što radi i gdje je Justin Timberlake, s obzirom na to da on ima najuspješniju pjevačku i glumačku karijeru, a donosimo detalje o ostatku benda.

Pogledaj i ovo Britney Spears i Justin Timberlake Istina izašla na vidjelo Bili su par iz snova, a ona je iz ljubavi prema njemu sa samo 19 godina pristala na mučan potez: "Rekao je da nismo spremni"

Članovi benda i danas su dobri prijatelji, a posljednji veliki tulum na kojem su svi bili bio je Chasezov 40. rođendan prije nekoliko godina.

"Dečki su proveli čitavu noć zajedno. Samo su sjeli i počeli pričati, a to je potrajalo nekoliko sati", rekao je izvor blizak bendu o spomenutom rođendanu.

Iako su u kontaktu čitavo vrijeme, dečki se ne hvale previše time na društvenim mrežama. Imaju zajedničku grupu na WhatsAppu u koju pišu sve novosti iz života, a kako je jedan od njih istaknuo, po cijele se dane dopisuju.

Njihovo najpoznatije ponovno okupljanje prije Chasezova rođendana bilo je vjenčanje Chrisa Kirkpatricka. Samo nekoliko mjeseci prije toga grupa se pojavila na pozornici na 90 sekundi, tijekom nastupa Justina Timberlakea na VMA Video Vanguardu. Za Justina Timberlakea znamo da se pokušava na sve načine ispričati supruzi nakon što je s kolegicom imao izmjene nježnosti nedavno, a sve su uhvatili mediji, no nismo sigurni da znate gdje je ostatak benda.

Pokušaji glazbene karijere

JC Chasez, punim imenom Joshua Scott Chasez, nakon što je NSYNC prestao s radom pokrenuo je vlastitu karijeru. Singl "Blowin' Me Up (With Her Love)" objavljen je 2002. godine, a objavio je i debitantski album "Schizophrenic" dvije godine kasnije. Razišao se sa svojom diskografskom kućom Jive Records 2007. godine i nakon toga je utihnula čitava njegova karijera.

Nastavio je surađivati s brojnim glazbenicima, no više nikada nije objavio solo album niti solo singl. Osim toga, javnosti je poznat kao dio showa "Randy Jackson’s America’s Best Dance Crew" na MTV-u. Surađivao je s njima čitavih sedam sezona, a show se prikazivao od 2008. do 2012. godine. Nije se ženio, a ako je vjerovati američkim medijima, i dalje je slobodan.

Priznao da je gej pa se vjenčao s dečkom

Lance Bass nakon uspjeha grupe više se nije vraćao glazbi, ali se okušao u glumi. Pojavio se u filmu "On the Line", a bio je i na Broadwayu. Većina njegove karijere nakon NSYNC-a bazira se na tome da je bio televizijska i radijska ličnost. Sve je krenulo nakon što je Bass bio u showu "Dancing with the Stars", što je za njega prošlo prilično dobro. Pokrenuo je uspješan radijski show "Dirty Pop with Lance Bass", s majkom je pokrenuo reality kulinarski show, a bio je voditelj drugog reality showa kasnije.

Bass je čak pokrenuo i vlastiti reality show kada se vjenčao za supruga Nichaela Turchina. Par se 2014. godine vjenčao u Los Angelesu, a sve su dokumentirali u seriji. Još je 2006. godine priznao da je gej, a odonda je vrlo aktivan u LGBTQ zajednici. Bass i njegov suprug obožavaju izlaziti te uvijek jedva čekaju otići na koncert ili u dobar provod po klubovima.

Uspješna TV karijera

Joey Fatone većinu vremena nakon popularnosti grupe proveo je kao TV voditelj. Glumio je u filmu iz 2002. godine "Moje grčko vjenčanje" te u nastavku filma iz 2016. godine, no dalje od toga nije otišao.

43-godišnjak se u rujnu 2004. godine vjenčao s djevojkom s kojom je hodao deset godina, Kelly Baldwin, a imaju dvije kćeri, Brianhu i Kloey. Fatone je jedan od mirnijih članova popularnog boybenda, a kao i u vrijeme njihove najveće popularnosti, ni danas se nije mijenjao.

Chris Kirkpatrick je nakon benda najdalje bio od svjetla reflektora. Glazba mu je i dalje prioritet, a nakon što se pojavio u dva showa, na vidjelo su došli svi njegovi talenti. Izvan posla Kirkpatrick je sretno zaljubljen te je u braku s Karly Kirkpatrick.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Honored to be up here with my brothers today. Thank you #WalkofFame for the star...and thank you @TheEllenShow and @CarsonDaly for presenting us with (mostly) kind words 😂

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake) on

Par se vjenčao na Floridi 2013. godine, a dobili su i dijete. Još ranije oboje su ispričali kako su spremni postati roditelji te su jedva dočekali njezinu prvu trudnoću.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Blac Chyna (Foto: Instagram) +0 Blac Chyna (Foto: Profimedia) Celebrity Izbacila dekolte u utegnutom korzetu, a fanovi zaključili da izgleda poput umjetne skulpture

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene