Povukla se iz javnosti

Sjećate li se Zane koja je pjevala hitove poput ''Dodirni mi koljena''? Evo gdje je danas!

Zana Nimani - 8 Zana Nimani - 8 Youtube 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Zana Nimani - 3 Zana Nimani - 2 Zana Nimani - 1 Zana Nimani - 9 Zana Nimani - 7 Zana Nimani - 6 Zana Nimani - 5 Zana Nimani - 4 Zana Nimani - 3 Zana Nimani - 2 +1 Zana Nimani - 1 Galerija

Evo gdje danas živi i radi Zana Nimani, žena koja je 80-ih godina pjevala razne jugoslavenske hitove, a koju je voljela i Marina Tucaković.

Zana Nimani otpjevala je poznate hitove ''Jabuke i vino'' i ''Dodirni mi koljena'' 80-ih godina prošlog stoljeća, a za nju i njen bend pjesme je pisala i Marina Tucaković koja je, nažalost, preminula prošle godine.

Pogledaj i ovo showbuzz Posebno značenje Na posljednjem počivalištu Marine Tucaković stoji poseban detalj koji skriva emotivnu priču

Zana je 1980. godine postala članica grupe ''Zana'' koja je pjevala brojne evergreenove bivše Jugoslavije, a pjesma ''Dodirni mi koljena'' bila je apsolutni hit.
Nakon toga snimili su i poznati duet sa Željkom Bebekom za pjesmu ''Jabuke i vino''.

Marina Tucaković jednom je prilikom progovorila o Zani.

''Zanu sam upoznala u studiju 6 Radio Beograda. Bila je debeljuškasta, a lijepa, ali taj njen glas je doslovno plijenio. Kasnije smo dosta radili na njenom imidžu, a pokazalo se da je Zaninoj publici bio najvažniji njen glas i ta magija koju je širila oko sebe'', govorila je Marina.

Pet godina nakon, 1985. godine, Zana je napustila grupu i započela solo karijeru, a onda se nakon prvog samostalnog albuma ''Noćas pjevam samo tebi'' povukla iz javnosti.

Poznato je kako se kasnije udala za Đorđu Šiškina te 1991. godine rodila kćer Teu.

Nakon Teina rođenja, Zana je preselila u Kanadu gdje je ostala i živjeti do danas, a tamo je počela raditi tvrtki koja se bavi nekretninama pa Zana trenutno radi kao upraviteljica nekretnina za iznajmljivanje.

Tvrtka za koju radi podijelila je i dvije Zanine fotografije na Facebooku na kojima pruža pratiteljima da nauče nešto više o njoj te joj zahvalili što je njihova zaposlenica.

Njezina kćerka Tea navodno je naslijedila majčin talent za pjevanje pa iza sebe ima i nekoliko mjuzikala.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić - 1 Borna Kotromanić - 3 Borna Kotromanić - 4 +14 Borna Kotromanić - 5 Celebrity Borna Kotromanić centrom Zagreba prošetala u ultra-kratkom kompletu koji je poprilično zbunio slučajne prolaznike!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 6 Ella Dvornik - 5 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 1 +14 Ella Dvornik - 2 Celebrity Ella umalo otkrila grudi u topiću koji spajaju samo dvije špagice, jedan krivi pokret ruku dovoljan je za malu nezgodu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene