''Odlično je za tijelo!''

Lijepa glumica otkrila je svoju malu tajnu utegnute figure u 48. godini: ''Jako je dobro i zabavno!''

Eva Longoria Eva Longoria Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Longoria Eva Longoria Eva Longoria Eva Longoria Eva Longoria Eva Longoria Eva Longoria Eva Longoria Eva Longoria Eva Longoria +21 Eva Longoria Galerija

Eva Longoria otkrila je što joj je pomoglo da izgubi kilograme i zadrži svoju manekensku građu na kojoj joj zavide mnoge žene.

Glumica Eva Longoria (47) podijelila je izazovne fotografije u bikiniju na svom Instagram profilu te je u jednom intervjuu otkrila kako uspijeva održavati liniju. 

Pogledaj i ovo Tyler Christopher i Eva Longoria Tužna vijest Preminuo glumac i bivši muž Eve Longorije, bio je zvijezda sapunica, a imao je samo 50 godina: "Potpuno smo shrvani…"

Eva vidno uživa na odmoru, a na jednoj od niza fotografija okrenula se leđima na ležaljku i u tanga bikiniju pokazala zategnutu stražnjicu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria)

Podijelila je i fotku u dvodijelnom žutom badiću gdje je pozirala stojeći na jahti te je tako pokazala svoju manekensku figuru, a otkrila je da joj u tome pomaže skakanje na trampolinu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria)

Skaće po sat vremena dnevno, a to joj je pomoglo i da nakon trudnoće skine 20 kilograma viška koje je imala.

"Jako je zabavno! I dobro je za moja koljena jer sam stara. Nekad sam trčala, više to ne mogu. Trampolin je jako dobar za vas. Odličan je za moje tijelo. Pogledajte što mi je napravio", rekla je Eva nedavno.

Nažalost, samo treninzi nisu dovoljni za gubitak kilograma već tu presudnu važnost ima i prehrana.

Nakon što je rodila 2018., prestala je konzumirati šećer, tjesteninu i alkohol, a najčešće jede organske i svježe namirnice. Voli pojesti orahe s jogurtom, a trudi se izbjegavati šećer i ugljikohidrate.

Za doručak najčešće jede jaja i svježe voće, za ručak piletinu ili puretinu s povrćem kuhanim na pari, a za večeru je tu riba s povrćem. Njezini međuobroci se najčešće sastoje od svježih krastavaca koje začinjava sokom od limuna, jabuke i sir ili maslac od kikirikija, a voli i jogurt od vanilije.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 6 +25 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 5 Celebrity Franka sve raznježila fotkama Ćorluke i njihova sinčića s ljetovanja, a pridružila im se i njezina zgodna mama!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Milica Pavlović Milica Pavlović - 1 Milica Pavlović - 6 Milica Pavlović - 3 +25 Milica Pavlović - 3 Celebrity Atraktivna Srpkinja koju regija obožava napravila nešto što dosad nije pa pitala fanove je li previše: "Mislila sam hoću, neću..."

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene