O privatnom životu šuti

Ljubio je neke od najljepših: Odoljeti mu ne mogu ni kolegice s kojima radi, a sad se šuška da i ljubi jednu od njih

Engin Akyurek Engin Akyurek Nova TV 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Engin Akyurek Engin Akyurek +0 Engin Akyurek Galerija

Glumac Engin Akyurek zvijezda je nove turske serije "Ambasadorova kći" koju imamo priliku pratiti u programu Nove TV.

Engin Akyurek jedan je od najslavnijih i najnagrađivanijih turskih glumaca, a u čijem ćemu talentu moći uživati u programu Nove TV, odnosno u seriji "Ambasadorova kći".

Pogledaj i ovo Uraz Kaygilaroglu Zato je i obožavan! Zvijezda ''Ambasadorove kćeri'' rastopila srca preslatkom objavom, nema toga što neće učiniti za svoju najdražu!

Engin je rođen u Ankari prije 39 godina, a interes za glumu počeo je pokazivati u srednjoj školi. Na televiziji se prvi put pojavio u showu "Stars of Turkey" 2004. godine u kojem je pobijedio, a koji ga je ujedno i vinuo u zvijezde te označio početak uspješne glumačke karijere. Njegova prva uloga bila je u televizijskoj seriji "Yabanci Damat", ali ona koja ga je učinila još popularnijim bila je u turskoj drami "Fatmagul’un Sucu Ne" i nakon toga uloge su se zaredale jedna za drugom.

"Za mene postoje dva razdoblja. Prvo je vezano uz početak glume u kazalištu u Ankari, odmah poslije završetka fakulteta. Drugo je ono nakon što sam došao u Istanbul i kročio u showbiznis. Ušao u TV produkciju. Dosta je zanimljivo kako sam tamo stigao. Prijavio sam se na talent show i otuda se razvijalo. Stvari su se dogodile, jednostavno su se dogodile. Gluma je vrlo emocionalna stvar. Zato joj pristupaš iz rakursa lika, pitaš se 'koga to igram' ili 'što je to što ja trebam predstavljati', što ga pokreće. Tko su, što ih motivira, što su im slabosti, koje su im strasti', objasnio je glumac koji je upravo zahvaljujući seriji postao popularan i van svojih granica u intervjuu za magazin Kisaca Sinema.

Hrvatska publika najbolje ga je upoznala u serijama "Izgubljena čast" i "Da sam oblak" i svojom pojavom očarao gledateljice pred malim ekranima. A očarao je i svoje kolegice koje mu nisu mogle lako odoljeti, pa je tako ljubio Cansu Taskin, Tuvana Türkay i Cansu Dere, a prema pisanju turskih medija trenutačno je slobodan, a privatni život trudi se držati dalje od medija.

No glasine ne može izbjeći, pa je među posljednjima bila ona prema kojoj ljubi kolegicu Tülin Yazkan, inače glumicu iz "Ambasadoreve kćeri" koja zapravo u seriji glumi njegovu suprugu. O njima se počelo pričati početkom prošle godine, a magazin Hürriyet je pisao kako su viđeni dok zajedno šeću držeći se za ruke.

"To nije istina, Tülin i ja smo samo prijatelji i ne znam tko je to izmislio. Nisam navikao odgovarati na novinarima na pitanja, ali ova vijest nema nikakve veze sa stvarnošću", bio je tada izjavio.

No, unatoč njegovim negiranjima te veze, obožavatelji su sigurni da između Engina i Tülin postoji nešto više od prijateljstva. Između ostaloga svojevremeno su bili primijetili kako ona baš i nije bila aktivna na društvenim mrežama, međutim objavljivala je ljubavne scene koje je na setu snimila upravo s Enginom i nikakve druge fotografije.

Engin se može pohvaliti da se u svoje slobodno vrijeme bavi humanitarnim radom i sudjelovao je u brojnim humanitarnim kampanjama svoje zemlje.

U seriji "Ambasadorova kći" glumi Sandžara Efeoglua, sina siromašnog seljaka, koji je radio u gradonačelnikovu masliniku, te nikada nije napustio rodni grad Muglu. Kako je odrastao, oženio se i uspio steći dovoljno bogatstvo da kupi maslinik u kojem je njegov otac radio te skrasiti se. Iako oduvijek voli Nare, uvijek se osjećao izdano jer mu je skrivala dijete. Sandžar je hrabri borac rastrgan između ljutnje i milosti kao i sreće i boli.

Osim njega u seriji ćemo u glavnim ulogama gledati i Uraza Kaygilaroglua, još jednog turskog glumca kojeg žene obožavaju. On je stekao je međunarodnu slavu upravo zahvaljući seriji "Ambasadorova kći", a njemu je njegova kći Ada najvažnija u životu i odgaja ju s bivšom suprugom s kojom je u odličnim odnosima.

Glavna ženska uloga pripala je lijepoj Neslihan Atagül koju je hrvatska publika već imala prilike vidjeti u serijama i "Bit ćeš moja" i "Pitanje časti". 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene