Kojoj bolje pristaje?

Dina Dragija i bivša djevojka Luke Jovića nosile su iste vjenčanice, u prvi su plan izbacile visoki prorez i vitke noge

Dina Dragija Dina Dragija Josip Regovic/Pixsell 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Dina Dragija - 1 Anđela Manitašević i Nemanja Branković - 1 Anđela Manitašević i Nemanja Branković - 2 Anđela Manitašević i Nemanja Branković - 3 Dina Dragija - 2 Dina Dragija - 3 Tin Jedvaj i Dina Dragija vjenčanje Tin Jedvaj i Dina Dragija vjenčanje Tin Jedvaj i Dina Dragija vjenčanje Tin Jedvaj i Dina Dragija vjenčanje +22 Tin Jedvaj i Dina Dragija vjenčanje Galerija

Dina Dragija na svom je vjenčanju nosila isti model vjenčanice kao i Anđela Manitašević prije nekoliko dana na svojoj svadbi.

Tin Jedvaj i Dina Dragija uplovili su proteklog vikenda u bračnu luku, a mladenka je za svoj najvažniji dan bila odabrala glamuroznu vjenčanicu, koja čini se, nije osvojila samo nju.

Pogledaj i ovo Izabel Kovačić Prekrasna! Izabel Kovačić isticala se među gostima na vjenčanju Tina Jedvaja i Dine Dragije, zablistala je u crnoj toaleti!

Naime, u identičnom modelu nedavno se udala i bivša djevojka Luke Jovića, Anđela Manitašević koja je sudbonosno da izgovorila nogometašu Nemanji Brankoviću, a riječ o vjenčanici ukrajinskog brenda Milla.

Haljina je prekrivena šljokicama, dugih je rukava i ima visoki prorez na nozi, a mladenkama je pristajala kao salivena. Osim te, Dina je blistala i u nešto jednostavnijom modelu bez rukava i sirena kroja.

Tin i  Dina vjenčali su se u Varaždinu, a goste su zabavljali dečki iz benda Lexington, a posebno iznenađenje večeri bio je nastup Saše Matića. 

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak Indira Levak Indira Levak Indira Levak +17 Indira Levak Celebrity Vrlo kratka Indirina haljina otkrila je i više nego što je pjevačica očekivala, za sve je kriv ovaj neobičan kroj!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić +15 Žanamari Perčić Celebrity Žanamari u vrućim hlačicama pokazala noge za koje vježba i po četiri sata dnevno, trud se bome isplatio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene