Ludo se zaljubili

Nakon samo tri mjeseca veze pobjegli su od svih i vjenčali se, ali imali su i drugu raskošnu ceremoniju

Demi Moore i Bruce Willis (Foto: Profimedia) Demi Moore i Bruce Willis (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore i Bruce Willis (Foto: Profimedia) Demi i Freddie Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore i Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) +0 Demi Moore (Foto: Profimedia) Galerija

Glumci Bruce Willis i Demi Moore dugo su bili jedan od najpopularnijih parova u Hollywoodu, a iako njihov brak nije potrajao, ostali su dobri prijatelji.

Bruce Willis i Demi Moore bili su dugo vremena jedan od najpopularnijih slavnih parova na svijetu, a unatoč rastavi i dalje su dobri prijatelji. Par je imao čak dva vjenčanja koja nikada neće zaboraviti.

Pogledaj i ovo Tallulah i Bruce Willis - 1 Podijelila emotivnu snimku Dok joj se otac bori s teškom bolesti i sama je saznala svoju dijagnozu: "To mi je promijenilo život"

Ludo su se zaljubili 1987. godine, a samo tri mjeseca otkako su se počeli viđati, pobjegli su u Las Vegas i ondje se vjenčali. Vijest o vjenčanju obišla je svijet, a par mjeseci kasnije organizirali su i raskošnu svadbu na kojoj su bili svi njihovi prijatelji te obitelj. Na ceremoniji im je svirao Little Richard, a među uzvanicima su bila poznata imena iz svijeta showbiza. Ipak, 1998. godine svijetu su obznanili da je njihovoj ljubavi došao kraj. Zahtjev za razvodom predali su 2000. godine.

Kasnije je Demi u memoarima otkrila kako su se oduvijek dobro slagali, a oboje su htjeli djecu, što ne znači da su htjeli i biti u braku. "Mislim da smo bili strastveniji oko djece nego oko samoga braka", napisala je Moore u memoarima.

Willis je inače Demin drugi suprug. Prvi put je pred oltar išla s Freddyjem Mooreom 1980. godine, a zajedno su bili pet godina. Treći brak bio je onaj s Ashtonom Kutcherom, a trajao je od 2005. do 2013. godine, kada su se zauvijek rastali.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene