ruše predrasude

Među njima su 34 godine razlike, a ona je mlađa i od njegovih kćeri, no nakon dolaska prinove izgledaju još sretnije nego prije!

David Foster i Katharine McPhee David Foster i Katharine McPhee Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju David Foster i Katharine McPhee David Foster i Katharine McPhee Katharine McPhee i David Foster (Foto: Profimedia) Katharine McPhee i David Foster (Foto: Profimedia) Katharine McPhee (Foto: Profimedia) David Foster i Katharine McPhee (Foto: Getty Images) David Foster i Katharine McPhee (Foto: Getty Images) David Foster i Katharine McPhee (Foto: Profimedia) David Foster i Katharine McPhee (Foto: Getty Images) David Foster i Katharine McPhee (Foto: Getty Images) +15 David Foster i Katharine McPhee (Foto: Getty Images) Galerija

Davida Fostera i Katharine McPhee paparazzi su ovih dana nekoliko puta snimili u Beverly Hillsu, a na fotografijama izgledaju zaljubljenije nego ikad prije.

Poznati kanadski glazbenik David Foster (72) i njegova supruga, glumica Katharine McPhee (38), jedan su od onih parova kojima javnost nije predviđala dugi vijek zbog velike razlike u godinama, no na novim fotografijama izgledaju još zaljubljenije nego prije.

Pogledaj i ovo Katharine McPhee i David Foster (Foto: Profimedia) zanimljiv par Glazbenik u 72. godini šesti put postao otac, dobio je prvog sina sa suprugom koja je mlađa od njegovih kćeri

Supružnike su paparazzi ovaj tjedan nekoliko puta snimili u Beverly Hillsu, a zajedno su bili u shoppingu i na ručk , te nisu skidali osmijehe s lica, kao ni ruke jedno s drugog.

Par je u veljači ove godine dobio sina kojeg su nazvali Rennie, a ona se nakon poroda brzo vratila u top-formu.

Glumici je to prvo dijete, a glazbeniku prvi sin, dok iz prethodnih brakova već ima pet kćeri od kojih su čak četiri starije od njegove supruge. Njegova najstarija kći Allison ima 52 godine, Amy ima 49, Sara 41, Erin 39 i jedino je Jordan dvije godine mlađa do Katherine.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Katharine McPhee Foster (@katharinefoster)

Katharine i David vjenčali su se 18. lipnja 2019. godine u Londonu pred stotinjak slavnih prijatelja i članova obitelji. U javnosti su prvi put zajedno viđeni u travnju 2018. godine, i to nekoliko mjeseci nakon što su se počeli družiti i ludo su se zaljubili. Od samih početaka veze par se ne voli javno eksponirati i zato su prilikom svakog izlaska privlačili veliku pažnju javnosti i fotografa koji ih prate u stopu.

David iza sebe ima četiri propala braka s B. J. Cook, Rebeccom Dyer, Lindom Thompson i Yolandom Hadid.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Baban - 1 Katarina Baban - 3 Katarina Baban - 8 Katarina Baban - 9 +14 Katarina Baban - 4 Celebrity Naša atraktivna glumica u minijaturnom bikiniju otkrila detalj koji je izazvao nevjericu: "Nema dalje!"

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun - 2 Snježana Mehun - 1 Snježana Mehun - 4 Snježana Mehun - 5 +2 Snježana Mehun Celebrity Seksi kupaći kostim Snježane Mehun teško će biti nadmašiti, pokriveni su samo ključni dijelovi, a ostatak je potpuno proziran!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene